.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 11:15

Απονομές πρωταθλημάτων 2010 FIM

 

Ήταν όλοι εκεί

 




του: Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: FIM, motocrossmx1.com, mikaahola.blogspot.com

Στο Καζίνο του Estoril της Πορτογαλίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η ετήσια απονομή των πρωταθλητών της FIM για το 2010, με το bikeit.gr να προσφέρει δωρεάν και ζωντανή μετάδοση της τελετής μέσα από τις σελίδες του. Τα κοστούμια, τα παπιγιόν και οι βραδινές τουαλέτες για τις κυρίες, ήταν τα απαραίτητα συστατικά της εκδήλωσης, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις των πρωταγωνιστών των παγκόσμιων πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας με ανάλογα ενδύματα. Την απονομή των πρωταθλητών Motocross, έκανε ο θρύλος του αθλήματος, Roger de Coster, που πρόσφατα ανέλαβε την ηγεσία της αγωνιστικής ομάδας της KTM στις ΗΠΑ.

Προηγήθηκε Συνέντευξη Τύπου στο Palacio Hotel του Estoril, υπό την καθοδήγηση του προέδρου της FIM, Vito Ippolito, που είδε τους φετινούς πρωταγωνιστές να ξεδιπλώνουν το κουβάρι της χρονιάς που μας πέρασε, χωρίς να παραλείπουν να αναφέρονται και στα μελλοντικά τους σχέδια. Ήταν μια τέλεια αφορμή για γνωριμίες, μεταξύ των πρωταγωνιστών διαφορετικών αθλημάτων, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Jorge Lorenzo, αλλά και τον πρωταθλητή SBK, Max Biaggi, να φωτογραφίζονται με τους πάντες.

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση σε πολλές χώρες, και παρουσιάστηκε από την γνωστή παρουσιάστρια και μοτοσυκλετίστρια, την Βρετανίδα Suzy Perry. Ήταν όλοι εκεί, από τον πρωταθλητή MX1 Antonio Cairoli, μέχρι την παγκόσμια πρωταθλήτρια Enduro, Ludivine Puy, και από τον πρωταθλητή Enduro E2 Mika Ahola, μέχρι το νικητή του πρωταθλήματος Junior MX 125, Jordi Tixier. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Motocross του 2010, Steffi Laier, ψηφίστηκε ως η Γυναίκα Αναβάτης της χρονιάς, ενώ μοναδικός απών ήταν ο πρωταθλητής MX2, Marvin Musquin, καθώς βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας από την εγχείριση που υπέστη στο γόνατό του μετά το πρόσφατο ατύχημα στο Supercross του Bercy.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon