.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 07:25

Yamaha R1 - Valentino Rossi Replica

 

Σε δημοπρασία για τους Riders For Health

 


Προκειμένου να βρεθούν πόροι για την ιατρική βοήθεια που προσφέρουν στην Αφρική οι Riders For Health, κατασκευάστηκε μία ειδική έκδοση της γνωστής Yamaha R1 με τα σχέδια και την υπογραφή του Valentino Rossi.

Η μοτοσυκλέτα που είναι δωρεά της Yamaha Αμερικής, είναι μοντέλο 2009 και εξοπλίστηκε με πολλά καλούδια που θα ζήλευαν όλοι οι κάτοχοι R1. Οι αναρτήσεις προήλθαν από την Ohlins, τα φρένα από την EBC, οι τροχοί της Ronin από τον Roland Sands, τα ελαστικά Bridgestone BT 003, οι εξατμίσεις από την Akrapovic, και η λίστα συνεχίζεται με αξεσουάρ από την Vortex, Goodridge, Dynojet κλπ. Όλα αυτά τα πράγματα είναι προσφορά των εταιριών προκειμένου να βοηθήσουν τη δουλειά που κάνουν οι Riders For Health.

Το όλο project πήρε στα χέρια του ο Aldo Drudi, ο ευφυής σχεδιαστής της Arai, ο οποίος ανέλαβε να μεταφέρει τα ιδιαίτερα σχέδια από το κράνος AGV του Valentino Rossi, στην μοτοσυκλέτα.

Τα σχέδια κάλυψαν όλη την επιφάνεια του μοναδικού αυτού R1 το οποίο βρέθηκε στις 13 Νοεμβρίου σε δημοπρασία στον οίκο Bonhams στην Καλιφόρνια

Η τιμή εκκίνησης βρίσκεται ανάμεσα στις 50.000 – 70.000 δολάρια και για όσους σκοπεύουν να το χτυπήσουν, θα πρέπει να βιαστούν, στην διεύθυνση www.bonhams.com/petersen. Άλλωστε η μοτοσυκλέτα έχει έγκριση για κυκλοφορία στον δρόμο, και η Yamaha Αμερικής προσφέρει και ένα μάθημα οδήγησης στο Yamaha Champions Riding School για τον νικητή του διαγωνισμού.

Πηγή: Motoblog.it, bonhams.com

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 11:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon