.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 18:53

Yamaha Tracer 900 &Tracer 900GT 2018 – Πότε έρχονται

 

Πληροφορίες για τις δύο εκδόσεις, τι γνωρίζουμε για την τιμή

 

Τα νέα Yamaha Tracer 900 και Tracer 900GT θέλουν να συνεχίσουν στην επιτυχημένη εμπορική πορεία που έχουν διαγράψει μέχρι τώρα σε Ευρώπη και Ελλάδα και για αυτό το λόγο παρουσιάστηκαν στην τελευταία EICMA φέροντας ένα πλήθος αλλαγών.

Το νέο Tracer 900 θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα Nimbus Grey και Tech Black από τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ το Tracer 900GT θα βρίσκεται κοντά μας τον ερχόμενο Μάιο στα χρώματα Midnight Black, Nimbus Grey και Phantom Blue. H ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τιμές για τις δύο μοτοσυκλέτες, κάτι που αναμένεται να κάνει με την έναρξη της νέας χρονιάς. Μέχρι τότε υπομονή για τους φίλους της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας.

Tracer 900 – Συνοπτικά

Για το 2018, η Tracer 900 βασίζεται στα πολυαγαπημένα δυνατά σημεία του αρχικού μοντέλου, ενώ παράλληλα προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες για ταξίδια και ένα ακόμα πιο εξελιγμένο, υψηλής ποιότητας προϊόν. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένα καλύμματα πλαισίου, ενώ το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πιο στενό τιμόνι και πιο λεπτά προστατευτικά χεριών, καθώς και έναν νέο μεγαλύτερο ανεμοθώρακα με δυνατότητα ρύθμισης με το 1 χέρι που παρέχει καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

yamaha tracer 900 2018 afixi 2

Η άνεση του οδηγού και του συνεπιβάτη είναι βελτιωμένη χάρη στη νέα θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με τα ανασχεδιασμένα μαρσπιέ συνεπιβάτη και μια νέα χειρολαβή. Επίσης, το νέο ψαλίδι αλουμινίου και οι αναβαθμισμένες ρυθμίσεις του πίσω αμορτισέρ προσφέρουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Tracer 900GT – Συνοπτικά

Η Tracer 900GT αναπτύχθηκε από την Tracer 900 και μοιράζονται τις ίδιες αναβαθμίσεις προδιαγραφών του 2018. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους αναβάτες των σπορ μοτοσυκλετών ταξιδιού ένα απόλυτα ολοκληρωμένο μοντέλο σε ανταγωνιστική τιμή. Βασικά, η νέα Tracer 900GT είναι εξοπλισμένη με μια σειρά αποκλειστικών χαρακτηριστικών, όπως γρήγορα αποσπώμενες πλαϊνές βαλίτσες 22 λίτρων από σκληρό υλικό σε ασορτί χρώμα, καθώς και όργανα με πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT και θερμαινόμενα γκριπ.

yamaha tracer 900gt 2018 afixi

Το χρυσαφί πιρούνι τονίζει την αποκλειστικότητα του μοντέλου GT, ενώ στο πίσω αμορτισέρ έχει προστεθεί εύκολα προσβάσιμο ρυθμιστήρι για την προφόρτιση, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό θα βρείτε Quick Shifter αλλά και Cruise Control.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα 847 κ.εκ. με μονόδρομο συμπλέκτη με υποβοήθηση στη μανέτα, ενώ το πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων περιλαμβάνει TCS με 3 λειτουργίες και χαρτογραφήσεις D-MODE με δυνατότητα επιλογής.

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το ανανεωμένο Yamaha Tracer 900 θα το βρείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα έκδοση Yamaha Tracer 900GT θα το βρείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 19:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon