.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 12:43

Αναβάτρια 94 χρονών!

 

Ξανά σε σέλα μοτοσυκλέτας μετά από 68 χρόνια!

 

Για την Millie Koening, μια ηλικιωμένη κυρία από Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το πάθος για την μοτοσυκλέτα δεν έσβησε ποτέ. Παρά το ότι είχε από το 1949 να βιώσει την εμπειρία των δύο τροχών, το να ξανακαβαλήσει και να πάει μια βόλτα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, όταν στα πλαίσια των Χριστουγέννων, το γηροκομείο στο οποίο φιλοξενείται ζήτησε από τους ενοίκους του, να φτιάξουν μια λίστα με τα δώρα που επιθυμούν.

millie 1

Η ζωή της κας Millie, ήταν πολυτάραχη και δύσκολη, ωστόσο όταν ανασύρει τις ωραίες αναμνήσεις από το παρελθόν, η μοτοσυκλέτα είναι μια από τις κορυφαίες! Συνήθιζε να οδηγά Harley – Davidson μαζί με τον πρώτο σύζυγο της, όταν ζούσαν στο Tέξας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η συμπαθέστατη γιαγιά:

millie 2
H κα Millie Koening το 1947 

“Οικονομικά ήμασταν πολύ στριμωγμένοι, δεν είχαμε χρήματα για να εξοπλίσουμε τις μοτοσυκλέτες μας με ζελατίνες και προκειμένου να μην καταπίνω έντομα, έμαθα κάτι απλό, να μην μιλάω! Ήταν όμως όλα τόσο συναρπαστικά! Ο καθαρός αέρας, η αίσθηση της ελευθερίας, πραγματικά λάτρευα τις βόλτες με την μοτοσυκλέτα! Αναλογίζομαι τώρα ότι αυτές οι ωραίες αναμνήσεις είναι που μου έδωσαν και μου δίνουν κουράγιο (η κα Millie έχει χάσει τον σύζυγο της και έναν γιό σε δυστυχήματα). Χωρίς αυτές τις μνήμες, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα…”

millie 3

Tην Millie Koening, βόλταρε ο πρόεδρος μιας τοπικής λέσχης μοτοσικλετιστών, Mick Sobczak, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά στο δώρο που ζήτησε η γιαγιά για τα Χριστούγεννα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 12:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καφετιέρα… κράνος! HOG Athena Chapter X-Mas Party! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon