.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 10:23

KTM test rides στην Θεσσαλονίκη

 

KTM Hellas


Off Road & Adventure Test Ride 2010

16 – 17 Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη


 

Η ΚΤΜ Hellas το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην περιοχή Ταγαράδων  Θεσσαλονίκης, την ετήσια εκδήλωση παρουσίασης και δοκιμής KTM Off Road Racing & Adventure 2011. Μια εκδήλωση ανανεωμένη και καλύτερη από ποτέ.

Η Επιλογή της τοποθεσίας
Η ΚΤΜ απαριθμεί στην Βόρεια Ελλάδα εκατοντάδες φίλους. Η επιλογή της επίσημης παρουσίασης της ΚΤΜ Hellas στην Θεσσαλονίκη είναι προφανής. Θέλουμε να τιμήσουμε τους πιστούς πορτοκαλί αναβάτες, να γνωρίσουμε νέους Off Road αναβάτες στην Βόρεια Ελλάδα δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα της δοκιμής ΚΤΜ  στο πραγματικό τερέν.

Οι Δραστηριότητες του διημέρου και ένα πρόβλημα…
Το Team για το διήμερο έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να δώσει πολλαπλές δυνατότητες δραστηριοτήτων σε κάθε τύπου αναβάτη ανεξαρτήτως εμπειρίας, επιλογών διαδρομών ή τύπου μοτοσυκλέτας κάνοντας κάτι που η παγκόσμια αγορά παραδέχεται. Να φέρει κι άλλον κόσμο στον χώρο του Off Road. Για πρώτη φορά σε Test Ride Event η ΚΤΜ θα έχει στήσει δραστηριότητες οι οποίες θα «τρέχουν» και τις δύο ημέρες παράλληλα. Το πρόβλημα διαβάζοντας παρακάτω τις επιλογές του προγράμματος είναι ένα και μάλλον σημαντικό.
Δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε ή καλύτερα τι να αφήσετε…

1. KTM Enduro Fun for All!
Μια οριοθετημένη κυκλική διαδρομή με κορδέλα συνολικού μήκους ενός χιλιομέτρου θα περιμένει όλους τους νέους αναβάτες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο του Off Road. Εύκολη, απλή, ιδανική διαδρομή για τον αρχάριο αναβάτη που θέλει να πάρει μια απολαυστική γεύση του σπορ δίχως να απαιτούνται χρόνια εμπειρίας. H KTM εκτός του σχεδιασμού της διαδρομής θα έχει και τις κατάλληλες μοτοσυκλέτες που θα σας εισάγουν στον κόσμο του Enduro με τον πλέον εύκολο και ασφαλή για εσάς τρόπο. Ελάτε να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό κόσμο. Τον Κόσμο της ΚΤΜ!

Μοτοσυκλέτες Δοκιμής στην Enduro Fun διαδρομή:
ΚΤΜ EXC-F 250, KTM EXC 400, KTM SX 150

2. ΚΤΜ Cross Country Test
Μια οριοθετημένη κυκλική διαδρομή μήκους τριών χιλιομέτρων με κορδέλα που θα συνδυάζει όλους τους τύπους διαδρομής και τεχνικών δυσκολιών. Ανοιχτά γρήγορα κομμάτια, μονοπάτια, εμπόδια και ότι άλλο μπορεί να συναντήστε μπροστά σας σε μια βόλτα ή προπόνηση θα βρίσκονται στην Cross Country! Η διαδρομή θα είναι ιδανική για αναβάτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία και που ψάχνουν τον απόλυτο συνδυασμό.

Μοτοσικλέτες Δοκιμής στην Cross Country :
ΚΤΜ EXC F 250, KTM EXC E 250, KTM EXC 300 SIX DAYS, KTM EXC 450, KTM EXC 530, KTM SX-F 350, KTM SX-F 250

3. ΚΤΜ Hard Enduro Test
Πόδια κάτω, σπρώξιμο, ιδρώτας…Welcome to Hard Enduro. ΚΤΜ Rules!
Κάποιοι προτιμάνε τα δίχρονα. Κάποιοι άλλοι δεν αποχωρίζονται τα τετράχρονα. Το μονοπάτι και η αμεσότητα της δοκιμής θα σας λύσει το δίλλημα της επιλογής. To βουνό δεν λυπάται κανέναν και η μοτοσυκλέτα είναι ο μόνος σύμμαχος στα δύσκολα. Τα ΚΤΜ κατασκευάζονται για να αντέχουν αλλά και να κερδίζουν στα δύσκολα. Απόδειξη; Το Erzberg Rodeo, το Romaniacs, το Roof of Africa είναι οι αγώνες σύμβολο του Extreme Enduro και Extreme Rally και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη θέση του βάθρου και φέτος όπως και πολλά χρόνια στο παρελθόν βρίσκεται η ΚΤΜ. 
Ένα χαραγμένο Hard Enduro μονοπάτι θα σας περιμένει στο τέλος κάθε ημέρας για να λύσετε το βασικό δίλλημα. Αρχικά θα οδηγείτε σε σηματοδοτημένο μονοπάτι ένα δίχρονο ΚΤΜ . Το αφήνετε στην πορτοκαλί τέντα, μια γουλιά νερό στο στόμα και αμέσως παίρνετε το τετράχρονο στο ίδιο μονοπάτι...

Δίχρονο ΚΤΜ για να κερδίζετε κάθε Extreme αγώνα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης ή τετράχρονο γιατί θέλετε την ροπή, την ροή με τον μπάσο ήχο πάντα να σας συνοδεύει;
Η απάντηση και τελική επιλογή δική σας.

Μοτοσικλέτες Δοκιμής στην Hard Enduro Test :
ΚΤΜ EXC F 250, KTM EXC 250, KTM EXC 300, KTM EXC 450, KTM EXC 530, ΚΤΜ ΕΧC 125,
KTM EXC 400!

4. 990 Adventure in Action…990 Reasons
Δεν υπάρχει ένα ΚΤΜ που να μην μπορεί να προσφέρει το απόλυτο στον ιδιοκτήτη του. To 990 Adventure δεν είναι απλά ακόμα μια μοτοσικλέτα που υπόσχεται ταξίδια περιπέτειας. Είναι το απόλυτο εργαλείο τουρισμού που θα σας οδηγήσει σε κάθε απάτητη γωνιά του πλανήτη με συνεπιβάτη και αποσκευές αλλά παράλληλα θα αντέξει ακόμα και την πιο σκληρή μεταχείριση σε συνθήκες και ρυθμούς οδήγησης που άλλες μοτοσικλέτες στην ίδια κατηγορία ούτε μπορούν να φανταστούν. Ο απόλυτος νικητής σε κάθε συγκριτικό τεστ που περιλαμβάνει και χώμα θα βρίσκεται εκεί.
Για όλους τους ιδιοκτήτες On Off και Travel Enduro ετοιμάσαμε ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει ωμή δύναμη 990cc και 116 hp στο χώμα, δοκιμές και ταξίδι. Όλα σε ένα!


Τι περιλαμβάνει το Adventure πρόγραμμα;
• Τρία ανά ημέρα 990 Adventure R Extreme Test με αναβάτη της ΚΤΜ Hellas
• Ολοήμερα 990 Adventure Test Rides
• Ολοήμερα 690 Enduro Test Rides για αυτούς που σκέφτονται την μεσαία κατηγορία στο χώμα.
• ΚΤΜ 990 Adventure Tour ένα μοναδικό ταξίδι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με πλοηγό της ΚΤΜ για να περάσουμε την ημέρα ταξιδεύοντας σε χώμα και άσφαλτο.

5.  ΚΤΜ Enduro Route!
Θέλω κι άλλο Enduro! Δεν θέλω να χάσω την Κυριακάτικη βόλτα με την παρέα μου!
Μια σηματοδοτημένη κυκλική διαδρομή 35 χιλιομετρών Enduro θα ξεκινάει από τον χώρο της εκδήλωσης και θα τερματίζει πάλι εκεί! Βάλτε νερό στο camel back και οδηγείστε με τους φίλους σας και στο τέλος επιστρέψτε ξανά για ανεφοδιασμό στα ΚΤΜ Paddocks.

6. ΚΤΜ Info
Σήμερα το καλύτερο είναι και οικονομικότερο.
Μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην δίνει και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα της Αυστριακή εταιρίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα προμηθευτείτε έντυπα και θα σας αναλύσουμε τις δυνατότητες απόκτησης μιας ΚΤΜ που σήμερα βρίσκονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς και του ανταγωνισμού συνολικά. Το αδύνατο έγινε δυνατό και το καλύτερο έγινε το πλέον προσιτό. Ενημερωθείτε επίσης για ευκαιρίες Stock καινούριων ΚΤΜ (2009 – 2010) αλλά και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών σε εξαιρετική κατάσταση Ready to Race.

7. Όλοι καλεσμένοι! Μια παρέα!
Για εμάς στην ΚΤΜ οι αναβάτες ανά τον κόσμο είναι η οικογένεια μας. Μια μεγάλη παρέα με κοινό πάθος τους δύο τροχούς. Το μοιραζόμαστε στους αγώνες, στα ταξίδια στις εκδηλώσεις.
Η ΚΤΜ Hellas προσκαλεί ιδιαίτερα αυτούς που δεν έχουν στην κατοχή τους ΚΤΜ και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο Event. Ελάτε να γνωριστούμε.

8. ΚΤΜ Café
Μην σκεφτείτε ότι εάν έρθετε με την παρέα σας ότι αυτοί θα κάθονται μόνοι τους στο βουνό. Ένας ευχάριστος κλειστός χώρος Café σαν κέντρο υποδοχής θα λειτουργεί με τους ανθρώπους της εταιρίας να βρίσκονται εκεί αλλά και με πλούσιο αγωνιστικό θέαμα ΚΤΜ που θα προβάλλεται στις οθόνες συνοδεύοντας ευχάριστα την ξεκούραση ή την αναμονή.

9. ΚΤΜ Events
Μετά την συμμετοχή μας στο Enduro Festival στην Ζήρεια το Event στην Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο στην σειρά που ακολουθεί για το ευρύ κοινό. Θέλουμε να οδηγήσετε, θέλουμε να περάσουμε χρόνο μαζί στο βουνό.  Στους αναβάτες της Νότιας Ελλάδας απλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι έρχονται αντίστοιχα Event τον Νοέμβριο στο Λουτράκι Κορινθίας όπου έχει προγραμματιστεί και η Επίσημη Παρουσίαση του KTM Test & Training με όλα τα Event που από εδώ και στο εξής θα πραγματοποιούνται….

10 = Off Road Riders….STAY TUNED and… BE READY TO RACE!
Σύντομα ακολουθεί νέα ανακοίνωση με το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναλυτικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 16:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon