.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 12:25

Beta & Beta Chachagias Racing Team - Ride with the Champs

 

Στην Ελλάδα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Steve Holcombe

 

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στο Παγκόσμιο Enduro, ο Holcombe ήρθε στην Ελλάδα και οδήγησε στο Λουτράκι Κορινθίας για το #RidewiththeChamps.

Ride With The Champs pt I

beta ride with the champs 18

Σε ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, δράση και θέαμα, αναβάτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν παρέα με τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Steve Holcombe. O 23 ετών εργοστασιακός αναβάτης της Beta πραγματοποίησε εντυπωσιακά περάσματα τόσο από την Enduro διαδρομή όσο και από την ειδική διαδρομή που είχε στηθεί δίπλα από τον χώρο των “paddock” για αυτόν τον σκοπό. Στριψίματα με το τιμόνι να ακουμπάει στο έδαφος, “full lock ανάποδα” και πτήσεις αρκετών δευτερολέπτων θα μείνουν σίγουρα για καιρό στη μνήμη όσων βρέθηκαν στο Λουτράκι το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου.

beta ride with the champs 8

“Είναι μεγάλη μου χαρά που επέστρεψα στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για ένα τόσο ζεστό Σαββατοκύριακο χωρίς το στρες των αγώνων. Η περιοχή εδώ είναι καταπληκτική όπως και ο κόσμος που με έκανε να νιώσω τόσο καλοδεχούμενος ” δήλωσε ο 23 ετών αναβάτης από τη Μεγάλη Βρετανία που παράλληλα δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τις καιρικές συνθήκες και την ηλιοφάνεια της χώρας μας. Παρέα με τον Holcombe οδήγησε ο αναβάτης της Beta Chachagias Racing Team, Γιάννης Τρίγκας, ο οποίος θέσπισε και το “3GAS Challenge”. Σε μια πρωτότυπη διαδικασία, δώδεκα αναβάτες προσπάθησαν να πετύχουν όχι τον ταχύτερο αλλά έναν σχετικά αργό χρόνο που προκαθορίστηκε από την οργάνωση θυμίζοντας αγώνες “Regulation” κλασικών οχημάτων τύπου!

Ride With The Champs pt II

beta ride with the champs 17

Φυσικά οι δύο αναβάτες της Beta δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν με επισκέπτες όλων των ηλικιών και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μυστικά και άγνωστες πτυχές των αγώνων. Ακολούθησε ξενάγηση του Holcombe στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τα σημαντικότερα μνημεία με τον Βρετανό να ανανεώνει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, το ραντεβού του με τους Έλληνες θαυμαστές του για το #RidewiththeChamps του 2018!

beta ride with the champs 3

Τη διοργάνωση Ride with the Champs ανέλαβαν η Chachagias Racing και η ελληνική αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών Beta The Fuoristrada Co. ευχαριστώντας όλους όσους παραβρέθηκαν στη διήμερη εκδήλωση καθώς επίσης τη Liqui Moly, το κατάστημα Rider’s Shop, τη Zulap, τον Μ.Ο.Λ.Π., την DXL Graphics, την CrossX και τη Watchmaster.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 12:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon