.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 15:49

ANLAS Winter Grip Plus – Πρόσφυση στο χιόνι χωρίς καρφιά;

 

Μοναδικό ελαστικό από τούρκικη εταιρία (+Video)

 

Η ANLAS είναι μια άγνωστη σε εμάς τούρκικη εταιρία, η οποία ωστόσο δραστηριοποιείται ως κατασκευαστής ελαστικών για οχήματα διαφόρων τύπων, μεταξύ των οποίων και δίκυκλα –το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της- εδώ και 40 χρόνια.

anlas winter grip plus 2

Η εταιρία εξελίσσει και κατασκευάζει τα δικά της ελαστικά στο 100.000 τ.μ. εργοστάσιο που διαθέτει τα δικά του εργαστήρια, τμήμα έρευνας και εξέλιξης αλλά και πεδίο δοκιμών. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Duzce, μεταξύ Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης.

Αυτό που τράβηξε τη δική μας προσοχή στη συγκεκριμένη εταιρία είναι το βίντεο που σας παραθέτουμε πιο κάτω για το ελαστικό Winter Grip Plus που προορίζεται για μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Το ελαστικό είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην EICMA το 2015 (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Η εταιρία ισχυρίζεται στο βίντεο ότι Winter Grip Plus είναι το πρώτο και μοναδικό ελαστικό στην κατηγορία του (M/C Winter) το οποίο και προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε συνθήκες με πολύ χαμηλή θερμοκρασία αλλά και στην οδήγηση στο χιόνι χωρίς την παρουσία καρφιών.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και έχετε την ANLAS υπόψη σας. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε τα προϊόντα της και στα δικά μας μέρη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 15:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon