.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 17:13

Suzuki – H RGV500 1989 του Schwantz, στην έκθεση Motorcycle Live

 

Στην αυθεντική της μορφή, με την επιμέλεια του Team Classic τμήματος της Suzuki!

 

Ένα μοναδικό έκθεμα θα βρίσκεται στο περίπτερο της Suzuki, στην έκθεση Motorcycle Live που θα λάβει χώρα Birmingham της Βρετανίας, από τις 18 έως 26 Νοεμβρίου του 2017.

Η μοτοσυκλέτα με την οποία ο θρυλικός αναβάτης Kevin Schwantz μεγαλούργησε το 1989, με έξι νίκες και χειρότερη θέση την… δεύτερη σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, θα εκτεθεί σε πλήρως λειτουργική και original μορφή!

suzuki rgv500 1989 1

Την ευθύνη του όλου εγχειρήματος, που περιλαμβάνει ολοκληρωτικό “λύσιμό” και επανασυναρμολόγηση της μηχανής, έχει αναλάβει ο αρχιμηχανικός του αρμόδιου για τις ιστορικές μοτοσυκλέτες της Suzuki τμήματος. Team Classic,Nathan Colombi, έχοντας την υποστήριξη του προγράμματος διάθεσης vintage ανταλλακτικών της εταιρείας.

suzuki rgv500 1989 3

Ο διευθυντής του τμήματος υποστήριξης και υπεύθυνος του marketing για την Suzuki Βρετανίας, δήλωσε σχετικά: “Ο Kevin Schwantz, είναι αδιαμφισβήτητα ένας  θρύλος των αγώνων και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στους κύκλους των Άγγλων μοτοσυκλετιστών. Πόσο μάλλον για εμάς στην Suzuki, που θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να αποκαταστήσουμε πλήρως την εμβληματική GP μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του 1989.”

suzuki rgv500 1989 4

Tυχεροί λοιπόν όσοι θα παραβρεθούν στην έκθεση! Λέτε να την βάλουν και μπροστά, να γεμίσει ο τόπος ντουμάνια και να ματώσουν αυτιά από τον ήχο της; Αυτά είναι!  

Ορίστε και ένα video από  την επική μάχη μεταξύ Schwantz και Rainey, στην πίστα της Suzuka, το 1989:



 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon