.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 17:12

Ανάκληση Suzuki Address 110 για 2 λόγους

 

Για αντικατάσταση της µανιβέλας και του κεντρικού διακόπτη ανάφλεξης

 

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης scooter SUZUKI τύπου UK110 (Address 110).

Η ανάκληση αφορά σε 498 scooter, παραγωγής από 09/01/2015 έως 16/03/2017, µε αριθµούς πλαισίου από MH8DE111100102371 έως MH8DE1111G0109443, και πραγµατοποιείται για τις παρακάτω αιτίες:

1. Μανιβέλα

Η δύναµη σύσφιξης της τροχαλίας CVT είναι µη ικανοποιητική, λόγω ακατάλληλης µεθόδου στερέωσης και της ροπής σύσφιξης αναφοράς. Η παρατεταµένη χρήση υπό αυτές τις συνθήκες θα χαλαρώσει το παξιµάδι και θα προκαλέσει ασυνήθιστο θόρυβο. Σε ακραία περίπτωση η µοτοσικλέτα δεν µπορεί να κινηθεί εξαιτίας έλλειψης µετάδοσης της ισχύος.

2. Κεντρικός ∆ιακόπτης Ανάφλεξης

Συγκολλητική ουσία έχει παραµείνει στις επαφές του ακροδέκτη του κεντρικού διακόπτη ανάφλεξης, λόγω ακατάλληλης κατασκευαστικής διαδικασίας, της βάσης του κεντρικού διακόπτη. Σε παρατεταµένη οδήγηση υπό αυτές τις συνθήκες, το εναποµείναν υλικό µαλακώνει µε την θερµοκρασία λειτουργίας και διαχέεται στην επιφάνεια επαφής, προκαλώντας µειωµένη αγωγιµότητα στον διακόπτη. Σε ακραία περίπτωση ο κινητήρας σταµατά κατά την οδήγηση της µοτοσικλέτας.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω scooter θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών µοτοσυκλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση της µανιβέλας και του κεντρικού διακόπτη ανάφλεξης, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 17:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon