.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 16:46

V-Strom Greek Riders – Νέα εθελοντική δράση!

 

Πολύτιμη η βοήθεια τους στον 4ο Αγώνα Δρόμου "Cardio Run"

 

Για άλλη μια φορά οι V-Strom Greek Riders επέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, βοηθώντας εθελοντικά στην διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Δρόμου “Cardio Run”.

Oι αναβάτες με την πολύτιμη συνεισφορά τους ως οδηγοί του αγώνα, ως συνοδεία και ως “σκούπα” βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών οι οποίοι και θα στελεχώσουν ιατρικές ομάδες σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο για τους V-Strom Greek Riders λοιπόν, για αυτή τους την εθελοντική δράση, που σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη, ενώ είμαστε σίγουροι ότι θα έχει και συνέχεια! Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου καθώς και video.

Οι V-STROM Greek Riders  «τρέχουν… με την καρδιά τους!»

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η ομάδα «V-STROM Greek Riders» συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία σε ακόμα μία εθελοντική δράση για την διεξαγωγή του 4ου Αγώνα δρόμου «Cardio Run» στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Υπό την αιγίδα και την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, τον Αγώνα συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, o Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Πάνω από 25 μέλη της ομάδας «V-STROM Greek Riders» συνόδευσαν τους δρομείς στις διαδρομές των 3 και 8 χιλιομέτρων, συμβάλλοντας στην ασφαλή διέλευσή τους, καθώς και στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με σύνθημα «Τρέξε με την καρδιά σου.. για την καρδιά σου!», τα έσοδα του αγώνα θα προσφερθούν στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders», η οποία απαριθμεί πάνω από 6.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, γίνεται αρωγός φιλανθρωπικών δράσεων στηρίζοντας εθελοντικά κινήσεις με ευαισθησία στον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 10:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon