.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 15:31

Ducati – Hλεκτροκίνητο μοντέλο μέχρι το 2030

 

Αποκαλύψεις από εκπρόσωπο του VAG!

 

Πριν λίγες ημέρες, ο CEO της Audi απεκάλυψε ότι η Ducati πρόκειται στο μέλλον να παρουσιάσει ένα e-scooter, αυτή την φορά ήταν όμως ο πρόεδρος του VAG, Matthias Muller που έδωσε στη δημοσιότητα άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της έκθεσης της Φρανκφούρτης, ο Muller έκανε λόγο για το πλάνο του ομίλου της Volkswagen, “Roadmap E”, σύμφωνα με το οποίο κάθε μια από τις εταιρείες που βρίσκεται υπό την σκέπη του VAG, θα έχει ένα τουλάχιστον ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην γκάμα της, μέχρι το 2030.

Η Ducati ως μέλος του ομίλου δεν θα μπορούσε λοιπόν να εξαιρεθεί και σύμφωνα με αυτή την δήλωση, αναμένουμε ένα τουλάχιστον e-μοντέλο στην γκάμα της στα επόμενα... 13 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόταν αυτή η δήλωση του προέδρου για να το υποθέσει κανείς αυτό, αφού ο τρόπος που εξελίσσονται τα πράγματα στον τομέα την ηλεκτροκίνησης, είναι πολύ ταχύς.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γερμανία έχει δεσμευτεί, όπως και άλλες χώρες με τεράστιες βιομηχανικές υποδομές, ότι το 2030, θα απαγορευτεί πλέον η πώληση οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην αγορά της. 

Αν προσθέσει κανείς σε όλα αυτά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των μπαταριών, τότε η εικόνα ολοκληρώνεται και μάλλον η μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα στα... ηλεκτρόνια, θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ΄ότι φανταζόμασταν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 21:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon