Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 14:55

DNA High Performance Filters - Στην EICMA με μοναδικό cafe-racer μοντέλο!

 

...και το όνομα αυτού, DCR-017

 

Η DNA είναι μια από τις εταιρείες που δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού η φήμη των προϊόντων της έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ελληνικά σύνορα. Αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο και με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της, η DNA, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα δώσει “το παρών” στην μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική έκθεση του κόσμου, στην περίφημη EICMA.

Φέτος όμως η DNA επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους επισκέπτες στο περίπτερο της, καθώς πέραν των κορυφαίων φίλτρων της, θα υπάρχει ως έκθεμα και το DCR-017, ένα μοναδικό μοντέλο cafe-racer το οποίο έχει προκύψει μέσα από διαδικασίες επισταμένου customizing, με την δημιουργία περιφερειακών και εξαρτημάτων από υλικά που δεν συναντά κανείς εύκολα σε μοτοσυκλέτες παραγωγής!

dna dcr017 eicma3

Φυσικά ένα φίλτρο της DNA θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση, ανάμεσα στο ρεζερβουάρ που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό, αποτελώντας πέρα από λειτουργικό, και διακοσμητικό στοιχείο.

Το περίπτερο της DNA θα βρίσκεται στην αίθουσα 13 και αριθμός του θα είναι το A56.

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube