.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 14:20

Harley-Davidson: Επιστρατεύει video games προς άγρα... πελατών!

 

Στόχος η διείσδυση στο νεανικό target group 

 

Η ανάλυση των στοιχείων της αγοράς από την Harley-Davidson, έχει αποκαλύψει ένα μικρό σε έκταση προς το παρόν, αλλά με μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον... δημογραφικό πρόβλημα!

Όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ, το πρόβλημα συνοψίζεται στο εξής απλό: οι νέες γενιές δεν αγοράζουν πλέον μοτοσυκλέτες. Στο Milwaukee λοιπόν, προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση αυτή πριν αποδειχθεί ιδιαίτερα επιζήμια για την εταιρεία και μιας και η επίσκεψη bikerάδων σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για επιμόρφωση, δεν θα χαροποιούσε και πολύ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σκέφτηκαν μια άλλη λύση.

Θα χτυπήσουν το πρόβλημα εκ των έσω, εισάγοντας τις μοτοσυκλέτες τους σε μια διαχρονικά αγαπημένη συνήθεια των πιτσιρικάδων, τα video games! Mε τον τρόπο αυτό στην Harley-Davidson πιστεύουν ότι μπορούν να “μπολιάσουν” νέους και νέες με το “μικρόβιο” του μοτοσυκλετισμού, έτσι ώστε όταν μεγαλώσουν, ίσως να θελήσουν να αποκτήσουν μια. 

Ήδη η Harley-Davidson έχει δύο τίτλους παιχνιδιών στο ενεργητικό της, το Race Around the World και το Race Across America, για PC και κονσόλες, ενώ έδωσε την άδεια της ώστε κάποια από τα μοντέλα της να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο στον κόσμο των gamers Crew2, όπου οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον βασισμένο στο πραγματικό οδικό δίκτυο των ΗΠΑ και όχι μόνο. Δεσμεύτηκε δε απέναντι στην Ubisoft, την εταιρεία που εξελίσσει το παιχνίδι, ότι θα συμμετάσχει στις μελλοντικές ενημερώσεις του παιχνιδιού, παραχωρώντας την άδεια για την χρησιμοποίηση νέων μοντέλων.

Τώρα αν θα πετύχει το όλο εγχείρημα τον σκοπό του τι να σας πούμε; Εμείς που παίζαμε Mario Bros. πάντως, δεν γίναμε υδραυλικοί...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 09:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon