.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 18:12

RIP Maxime Berger

 

Έχασε την μάχη ο πρώην αναβάτης των WSBK

 

O Γάλλος οδηγός αγώνων Maxime Berger, έφυγε στην ηλικία των 28 ετών, μετά από μάχη που έδωσε για έναν μήνα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ντιζόν, όπου και νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

O Berger είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας την 1η του Σεπτέμβρη και έκτοτε βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, με τους θεράποντες ιατρούς να δίνουν μηδενικές πιθανότητες ανάκαμψης.

Ο Berger, γεννήθηκε στην Ντιζόν της Γαλλίας το 1989. Συμμετείχε σε πολλούς αγώνες ταχύτητες και κατάφερε να κερδίσει τον πανευρωπαϊκό τίτλο στα Superstock 600, το 2007. Αγωνίστηκε επίσης στα Superstock 1000 σημειώνοντας τρεις νίκες, ενώ από το 2011 και το 2012, συμμετείχε στο πρωτάθλημα των WSBK, τρέχοντας με Ducati, κατατασσόμενος 16ος και τις δύο χρονιές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 21:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon