.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:32

Honda Super Cub – Φτάνει τις 100.000.000 μονάδες παραγωγής!

 

Το απόλυτο ρεκόρ για μηχανοκίνητο όχημα

 

Ούτε ο “σκαραβαίος” της VW, ούτε το “500αράκι” της FIAT ούτε οτιδήποτε άλλο! Το όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ανεξαρτήτως τροχών, κατηγοριών, πεδίου δράσης (ξηρά, αέρας, θάλασσα), που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ παραγωγής, είναι το Cub, το αρχετυπικό “παπάκι” της Honda!

Mέχρι το τέλος της χρονιάς (2017), η παραγωγή του αναμένεται να φτάσει τις 100.000.000 μονάδες, θέτοντας ένα ρεκόρ που πολύ απλά. είναι αδύνατον να ξεπεραστεί! Η διορατικότητα και η ευφυΐα του Soichrio Honda, μετουσιώθηκε σε ένα δίτροχο που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1958 και το οποίο έμελε να αποτελέσει το σημαντικότερο μηχανοκίνητο δίτροχο όλων των εποχών.  

Η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος  ένα προσωπικό μεταφορικό μέσο, οικονομικό τόσο στην αγορά όσο και στην διαβίωση μαζί του, ικανό να αντεπεξέλθει σε… εξοντωτικά σκληρή χρήση και χωρίς να “κάνει κιχ”, άλλαξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων προς το καλύτερο, έχτισε το μύθο και την φήμη της Honda αλλά έβαλε επίσης τους δύο τροχούς για τα καλά μέσα στην ζωή μας.

Mε αφορμή την συμπλήρωση παραγωγής 100.000.000 μονάδων  και των 60 χρόνων του μοντέλου (το 2018), η Honda πρόκειται να  δημιουργήσει ένα micro-site αφιερωμένο στο Cub, όπου πέραν από την ιστορία του,  θα δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σπάνια ντοκουμέντα και πληροφορίες γύρω από αυτό.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon