.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:43

Είδαμε πλέον τα πάντα… σύλληψη αναβάτη - Πάντα

 

Στις H.Π.Α… που αλλού;

 

Αρχές καλοκαιριού στο κέντρο της τροχαίας στην Μινεσότα των HΠΑ… ένα περίεργο τηλεφώνημα για μια καταγγελία: “κάποιος οδηγά στον κεντρικό πολιτειακό αυτοκινητόδρομο μοτοσυκλέτα, ντυμένος με στολή Πάντα.”

Άμεσα φεύγει περιπολικό αλλά ο αναβάτης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

31 Αύγουστου, κάμερες της τροχαίας καταγράφουν τον ίδιο αναβάτη, πάντα με στολή Πάντα (χα!), σε επαρχιακή οδό. Αυτή την φορά η καταδίωξη και η σύλληψη είναι επιτυχής.

Αφού του αποδόθηκαν κατηγορίες περί “ανεύθυνης οδήγησης με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος” ο αναβάτης απάντησε στην ερώτηση που φυσικά είχε γεννηθεί σε όλους…. “Γιατί το έκανες;”, για να λάβουν την απάντηση: “Ήθελα να κάνω ένα viral video”.

Viral σίγουρα έγινε αλλά όχι με τον τρόπο που φανταζόταν….

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι το εξής…  στην Μινεσότα επιτρέπεται να οδηγάς μοτοσυκλέτα χωρίς κράνος, οπότε ίσως τελικά ο αναβάτης –   Πάντα, να είχε ένα βαθμό μεγαλύτερης προστασίας από αυτό που ορίζεται ως νόμιμο…

Τι να πούμε; Πάντα τέτοια; Μπα… δεν κολλάει.   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 15:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon