.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 16:29

Έρχεται η νέα Honda Goldwing;

 

Φήμες κάνουν λόγο για παρουσίαση τον Οκτώβριο

 

 

Είναι αλήθεια ότι το υπερπολυτελές touring της Honda, αν και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι εντυπωσιακό- χρήζει βάση χρόνου μιας ανανέωσης. Η τελευταία μεγάλης κλίμακας αλλαγή έγινε το 2001 με την εφαρμογή του εξακύλινδρου boxer των 1.832 κ.εκ. και έκτοτε, με μικρές προσθήκες στον εξοπλισμό (αξιοσημείωτο το airbag το 2006) η μοτοσυκλέτα συνεχίζει την πορεία της.

Σενάρια για τη νέα γενιά παίζουν ως φήμες εδώ και καιρό και δεδομένου του ότι η σειρά Goldwing πάντα αποτελούσε φορέα καινοτομικών τεχνολογικών -και όχι μόνο- εφαρμογών, είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το τι αποτελεί ουσία και τι αποκύημα της αχαλίνωτης φαντασίας μερικών…

Μέχρι τώρα έχει ακουστεί ότι η νέα Goldwing θα είναι υβριδική, με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικό μοτέρ σε παράλληλη σύνδεση, άλλοι πάλι λένε ότι θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μια υβριδική και μια μόνο με κινητήρα εσωτερικής καύσης στα 2.000 κ.εκ. και το παραλήρημα δεν έχει τέλος!

Όπως και να έχει, κάποιες τελευταίες πληροφορίες από την Ιαπωνία αναφέρουν πως επίκειται η παρουσίαση της νέα γενιάς Goldwing τον Οκτώβριο,  μάλιστα το περιοδικό Young Machine που γενικά πέφτει μέσα στις προβλέψεις του, ετοίμασε και ένα rendering της μοτοσυκλέτας, στο οποίο βλέπουμε την μπροστινή της όψη.

Τι μπορεί πραγματικά να περιμένουμε λοιπόν; Σίγουρα ένα βήμα μπροστά σε όλα, δηλαδή εξοπλισμό, κυβισμό, πολυτέλεια, άνεση, τεχνολογία, ότι δηλαδή χαρακτηρίζει τις Goldwing στα χρόνια παρουσίας τους στην αγορά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 16:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon