.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 17:15

Tacita T-Cruise, ηλεκτροκίνητο cruiser

 

Αποκαλυπτήρια στις 21 Σεπτεμβρίου

 

 

Η Tacita, είναι μια ιταλική εταιρεία με έδρα το Τορίνο, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων off-road και SM μοτοσυκλετών.

Τα περισσότερα μοντέλα της προορίζονται για αγωνιστική χρήση και η Tacita έχει πολύ σοβαρές βλέψεις σε αυτό το πεδίο, αφού ένα Rally μοντέλο που κατασκεύασε, αποτέλεσε την πρώτη  ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα που πήρε μέρος σε αγώνα Rally, στην Αφρική, το 2012.

Ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Tacita επιχειρεί άνοιγμα σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, με το μοντέλο T-Cruise που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ηλεκτροκίνητο cruiser, προορισμένο για πολιτική χρήση.

Το T-Cruise αποτελεί καρπό της συνεργασίας μεταξύ Ιταλών και Αμερικανών σχεδιαστών και πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση AIMExpo 2017 στο Ohio των ΗΠΑ, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα, ένα στοιχείο όμως που αποκαλύπτεται είναι ότι το T-Cruise όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Tacita, θα φέρει κιβώτιο ταχυτήτων, κάτι όχι και τόσο σύνηθες για ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες. Η πάγια θέση της Tacita είναι ότι μέσω του κιβωτίου ο αναβάτης μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλύτερα την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα, προσαρμόζοντας μέσω των σχέσεων την απόδοση στο εκάστοτε οδηγικό πεδίο.

Αυτό που επίσης διακρίνεται στην αρχή του video που παραθέτουμε, είναι ότι μάλλον το T-Cruiser θα έχει και όπισθεν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 17:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon