.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 13:11

Ξεκίνησαν οι φήμες για μικρό Honda Adventure

 

Ένα σχέδιο “άναψε φωτιές”

 

Ένα rendering μιας μοτοσυκλέτας με –απ ότι φαίνεται- αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα και σχεδίαση που παραπέμπει σε on-off δημοσιεύθηκε στο visor down και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες περί νέου “μικρού adventure” από την Honda.

Σύμφωνα πάντα με το Visor Down, to rendering αυτό κατατέθηκε προς κατοχύρωση από την σινο-ιαπωνική κοινοπραξία Wuayang – Honda, που κατασκευάζει δίτροχα για την Κίνα, ενώ το πλαίσιο του μοιάζει με αυτό του CB 190R ενός naked – commuter.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Έλα ντε; Τίποτα και πολλά, απλά ας μην ενθουσιαζόμαστε έτσι εύκολα καθότι τα νέα αυτά μάλλον δεν μας αφορούν καθόλου!

Μοτοσυκλέτα με κινητήρα 184 κ.εκ. για να μπει πλέον στην Ευρώπη, χρειάζεται απαραίτητα ABS και –φυσικά- συμμόρφωση με τις Euro4 προδιαγραφές καυσαερίων, ενώ με αυτή την τάξη κυβισμού, αποκλείονται αυτόματα όλοι οι κάτοχοι διπλώματος Α1 κατηγορίας, που θα αποτελούσαν και το target group μιας μοτοσυκλέτας σαν και αυτή.

Οπότε η πιθανότητα για μικρό Adventure 190 από την Honda, δεν παίζει, τουλάχιστον στην Ευρώπη, θα ήταν ακριβό και δεν θα είχε κανένα νόημα στην αγορά της ΕΕ.

Για κάτι σε 125 κ.εκ. με συνδυασμένα φρένα (μέχρι 125 κ.εκ. αυτή είναι η απαίτηση και όχι το ABS) το συζητάμε αλλά για 190… μπα… τουλάχιστον στην Γηραία Ήπειρό

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon