.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 13:58

Λουκάς Χαψής - Route 66 και Harley-Davidson!

 

Φωτογραφίζοντας την Ολική Έκλειψη Ηλίου

 

 

Ο συνεργάτης μας, φωτογράφος Λουκάς Χαψής, βρίσκεται ήδη στις Η.Π.Α., με στόχο την κάλυψη της διαδρομής Route 66, σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη του ηλίου, που θα “συναντήσει” τον πασίγνωστο δρόμο έξω από το St. Louis στο Ιλινόι.

Ένα  ταξίδι που θα συνδυαστεί με την φωτογραφική κάλυψη του ηλιακού φαινομένου, το οποίο θα προσφέρει μοναδικές εικόνες με την ξεχωριστή ματιά του Λουκά.

Ο Λουκάς Χαψής, είναι γνωστός για τα μοναδικά φωτογραφικά του project και μια γεύση από τη δουλειά του, μπορείτε να πάρετε εδώ.  

Ο Λουκάς θα ταξιδέψει πάνω σε μία Harley-Davidson Ultra Limited η οποία παραχωρήθηκε στην Αμερική έπειτα από συνεννόηση της  με την Harley – Davidson SEE με  το περιοδικό BIKEIT, την οποία και ευχαριστούμε.

Μείνετε συντονισμένοι για το εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα και ταξιδιωτικά άρθρα στο website του Bikeit (www.bikeit.gr) και στο μηνιαίο περιοδικό BIKEIT e-Magazine, καθώς και στα προσωπικά μέσα του Λουκά Χαψή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 10:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon