.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 14:00

Θάνατος γνωστής moto-περσόνας των social media

 

Ατύχημα την ώρα που τραβούσε video

 

Με 150 χιλιάδες ακόλουθους στο instragram, η αναβάτρια από τo Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας, γνωστή ως monika9422, σκοτώθηκε δυστυχώς, σε τροχαίο ατύχημα. Η ριψοκίνδυνη αναβάτης, προσπαθούσε να τραβήξει video ενώ κινούταν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο BMW S1000RR της.

Στρίβοντας και ενώ ήταν απασχολημένη με την λήψη του video, είδε τελευταία στιγμή ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο στην πορεία της, φρέναρε απότομα αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί από την μοτοσυκλέτα και να προσκρούσει με δύναμη στις μπαριέρες.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

H monika9422 είχε πολύ συχνά επικριθεί για το γεγονός ότι επιδιδόταν σε άσκοπα ριψοκίνδυνες ενέργειες, δίχως να φοράει προστατευτικό εξοπλισμό. Η ίδια απαντούσε χαρακτηριστικά: “Είμαι μεγάλο κορίτσι, ξέρω τι κάνω. Μην προσπαθείτε να με αλλάξετε”

RIP λοιπόν… εντελώς “τζάμπα”, κρίμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 11:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon