.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 11:46

Vespa Trophy 2012

 

Διοργανώνεται για 3η φορά!

 


16 Μαΐου – 16 Ιουνίου

Vespa Trophy, το tourist trophy προς τιμή της Vespa, διοργανώνεται για 3η φορά!

Ο αγώνας Vespa Trophy, μια συγκέντρωση των απανταχού φίλων της Vespa διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά!
Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού tourist trophy, στο Gjøvik, του Oslo, φέτος ανανεώνει το ραντεβού στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο!
Όλοι οι αναβάτες Vespa, μέλη των Vespa Club στη χώρα τους, μπορούν να συμμετάσχουν: ο βασικός σκοπός είναι να φθάσουν στο Λονδίνο, έχοντας επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points (καταστήματα αντιπροσώπων που συμμετέχουν στη διοργάνωση) και έχοντας την μεγαλύτερη σε αριθμό παρέα από Vespa. To έπαθλο θα το κερδίσει το  Vespa Club που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες σφραγίδες και θα έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η συμμετοχή στο Trophy είναι πολύ εύκολη: σύνδεση στο site www.vespatrophy.com, εγγραφή του Vespa Club στο οποίο που ανήκουν και πρόσβαση στον ταξιδιωτικό οδηγό Travel Book. Αφού επιλέξουν τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν, θα ξεκινήσουν οδηγώντας την Vespa τους μαζί με την παρέα από φίλους της Vespa, συλλέγοντας σφραγίδες και θα φωτογραφηθούν όλοι μαζί μπροστά από τα check points. Φθάνοντας στον τελικό προορισμό το Λονδίνο … μπορούν να κερδίσουν το Vespa Trophy 2012 (οι κανονισμοί υπάρχουν στο: www.vespatrophy.com).

Για όλους τους οδηγούς Vespa η συνάντηση ξεκίνησε από τις 16 Μαΐου και διαρκεί έως τις 16 Ιουνίου σε όλους τους ευρωπαϊκούς δρόμουs  που έχουν τελικό προορισμό το Λονδίνο, εκεί όπου θα ανακηρυχθεί το Vespa Club που θα νικήσει σε αυτή τη διοργάνωση.


Προσπαθήστε να είστε πολυάριθμοι, θα κερδίσει το Vespa Club με τις περισσότερες συμμετοχές που θα επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points στις περισσότερες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, τις διαδρομές, τη διαμονή σας και  το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vespaworlddays2012.com και το www.vespatrophy.com.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW Βαγιανέλης - Καλοκαιρινή προσφορά BetaMotorace »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon