.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 11:21

H Norton θέλει μια 100% “Made in England” μοτοσυκλέτα

 

Καταρτίζει τη νέα γενιά βρετανών μηχανικών

 

Την κατασκευή μιας μοτοσυκλέτας που να είναι 100% βρετανική οραματίζεται ο ιδιοκτήτης της Norton, Stuart Garner, θέλοντας να επαναφέρει την χαμένη αίγλη του “Μade in England” στο προσκήνιο. Για αυτό τον λόγο, δημιούργησε την “Τεχνική Ακαδημία της Norton”, στην οποία θα εκπαιδευτούν περισσότεροι από 300 νέοι βρετανοί μηχανικοί, οι οποίο θα στελεχώσουν μελλοντικά όχι μόνο την Norton αλλά και διαφορές άλλες περισσότερες βρετανικές βιομηχανίες.

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού και αυτοματισμών, ETG, οι μηχανικοί θα έρχονται σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, της κατεργασίας, συγκόλλησης και χύτευσης μετάλλων, του σχεδιασμού και γενικά με όλο το φάσμα της σύγχρονης βιομηχανικής πραγματικότητας.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 11:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon