.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 10:50

O Guy Martin θα γίνει… μπαμπάς

 

…θα κατευνάσει την τρέλα του το γεγονός;

 



Ένα κοριτσάκι περιμένει το ζεύγος Guy Martin – Sharon Comiskey που αναμένεται να γεννηθεί τον Οκτώβριο. Το γεγονός έχει φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή του Martin, αφού αναζητά νέο μεγαλύτερο σπίτι για να στεγάσει την αυξημένη κατά ένα μέλος οικογένεια του, ωστόσο η τρέλα –ευτυχώς- παραμένει!

Ο Guy είναι προσηλωμένος στα σχέδια του, με το πιο άμεσο από αυτά να είναι η εκ νέου απόπειρα κατάρριψης του ρεκόρ ταχύτητας με streamline μοτοσυκλέτα της Triumph αλλά και ότι άλλο μπορεί να προκύψει από το απρόβλεπτο του χαρακτήρα του.

Ερωτηθείς για την έλευση της κόρης του και αν τον ενοχλεί που ως κορίτσι ίσως να μην μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, ο Guy απάντησε: “Αρκεί να μάθει εξ ίσου καλή ηλεκτροσυγκόλληση με μένα, μετά δεν με πειράζει ότι και αν κάνει…”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon