.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 09:47

Πώληση Ducati: Δεν φαντάζεστε ποιος εκδήλωσε ενδιαφέρον!

 

United Colors of… Desmo;

 

Ανάμεσα στους “μνηστήρες” της Ducati, μπορεί να συναντήσει κανείς εταιρείες που σχετίζονται με τον χώρο των δύο τροχών ή με τα αυτοκίνητα, καθώς και “απρόσωπους” επενδυτικούς συνασπισμούς.

Αυτό που δεν περιμένεις όμως, είναι να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και να παίζει πολύ γερά στο παιχνίδι της πλειοδοσίας, η γνωστή εταιρεία ρουχισμού Benetton!

Για να ξεκαθαρίσουμε βέβαια κάτι, η Benetton εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλώς μια βιομηχανία ενδυμάτων αλλά μια πολυεθνική, που τυγχάνει να έχει και έναν τεράστιο επενδυτικό τομέα!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε η Benetton είχε στο παρελθόν επαφή με το μηχανοκίνητο γενικά, ως σπόνσορας σε ομάδες της F1 αλλά και έχοντας την δική της ομάδα στην κατηγορία των 125 στα MotoGP.

H Benetton λοιπόν κατέθεσε στις 19 Ιουλίου την πρόταση της στην εταιρεία που έχει αναλάβει τον πλειστηριασμό, ωστόσο κανένας εκπρόσωπος, ούτε από την πλευρά της Benetton αλλά ούτε και από VAGroup, δεν έκανε δηλώσεις.

Απ΄ότι λέγεται πάντως, η προσφορά της είναι από τις πλέον δυνατές! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 09:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon