.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 16:37

Video - Brixton & Orlando Bloom στη μεγάλη οθόνη

 

Star του σινεμά, σε νέα ταινία δράσης!

 

Μια χαρά φαίνεται πως χειρίζονται την εικόνα της εταιρίας οι άνθρωποι της νεοσύστατης Brixton. Οι νέες μοτοσυκλέτες της, που ξεχωρίζουν για την απλότητα, την χαμηλή τους τιμή και το ακαταμάχητα ρετρό look τους, βρήκαν μία θέση στη νέα ταινία δράσης «S.M.A.R.T Chase» με πρωταγωνιστή τον Orlando Bloom.

Για την ακρίβεια οι μοτοσυκλέτες της Brixton δεν βρήκαν μία αλλά πολλές θέσεις στην ταινία, όπως φαίνεται άλλωστε και στο σύντομο trailer, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστικό σε αρκετές σκηνές δράσης. Ακούγονται βέβαια σαν πολυκύλινδρα –εφέ που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες ανά τον κόσμο στην συντριπτική τους πλειοψηφία – η ξεχωριστή μορφή τους όμως είναι χαρακτηριστική. Δείτε το trailer που ακολουθεί.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινέζικους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου. Αργότερα λογικά και στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 16:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon