.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 14:54

Τattoo από… Burn Out!

 

Περίεργος τρόπος δερματοστιξίας (sic)

 

Πολλοί είναι “ραμμένοι” από πάνω μέχρι κάτω, άλλοι έχουν χτυπημένα τατουάζ – έργα τέχνης, μερικοί επιλέγουν σοκαριστικά θέματα ή… σκοκαριστικά μέρη στο σώμα τους για να χτυπήσουν τατουάζ.

Κανείς όμως δεν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής με τις πρώτες ύλες που δημιουργούν ένα tattoo, να τους προσδώσει έναν άλλο αέρα ρε παιδί μου, να έχει να λέει και κάτι πέρα από το να δείχνει μόνο. 

Ο Carey Hart, πρωταθλητής του FMX και το tattoo Studio Nocturnal Ink όμως, πραγματοποίησαν κάτι ξεχωριστό!

Συγκεκριμένα ο Carey, που είναι σύζυγος της pop τραγουδίστριας Pink (το ξέρατε;… όχι ε;… δεν σας νοιάζει;) έκανε ένα παρατεταμένο burn out με μια κατασκευασμένη για αγώνες flat track, Ιndian Scout Hooligan.

Ink3 

Τα ρινίσματα από το ελαστικό συλλέχθηκαν, επεξεργάστηκαν, και από αυτά βγήκε ο άνθρακας ο οποίος αποτέλεσε την μαύρη χρωστική στο μελάνι που χρησιμοποιήθηκε για να “χτυπήσει” ένα νέο tattoo ο Carey.

Τι γράφει το tattoo; “Φέτα Δωδώνη...”, όχι, πλάκα κάνουμε, “Jameson” γράφει, που είναι το όνομα του γιού του Carey. 

Πάντως σε περίπτωση που σας μπει καμία φαεινή ιδέα, μην, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί χωρίς την κατάλληλη επεξεργασία, τα παράγωγα από ένα burn out είναι πολύ τοξικά και όπως καταλαβαίνετε δεν κάνει να τα βάζουμε υποδόρια.  


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 23:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon