.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 14:59

“Όι μοτοσυκλετιστές πρέπει να πεθάνουν”

 

Κάποιος δεν μας αγαπά καθόλου

 

 

Ένα πολύ περίεργο logo με ένα ακόμα πιο περίεργο μήνυμα βρίσκεται υπό την διεύθυνση www.bikersmustdie.org, όπου φαίνεται μια μοτοσυκλέτα με φτερά, στεφανωμένη από την φράση “Bikers must die”, δηλαδή “οι μοτοσυκλετιστές πρέπει να πεθάνουν”. 

O ιστότοπος δεν φαίνεται να έχει κάποια άλλη λειτουργία ή να προσφέρει δυνατότητες πλοήγησης εντός αυτού, πέραν του ότι ζητάει το mail του επισκέπτη, κάτι το οποίο ΔΕΝ πρέπει να κάνετε, όχι γιατί θα σας επισκεφτεί η Samara από το Ring, αλλά γιατί παίζει να σας ξεχειλίσει ο φάκελος spam. 

bikers muts die 2

Σε αναζήτηση στο google, βρέθηκε άλλο ένα στοιχείο, το ίδιο logo  και η ίδια φράση, μαζί με τρία σύμβολα που παραπέμπουν στο Ινστιτούτο Έρευνας Μολυσματικών Ασθενειών του στρατού των H.Π.Α., στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Η.Π.Α. και στην επιτροπή πρόληψης και αποτροπής μόλυνσης και ασθενειών. Των Η.Π.Α. πάλι.

Τώρα ή troll είναι ή κάποιος που το μυαλό του μοιάζει με αφρό από φραπέ, στα σοβαρά δεν είναι να το παίρνει κανείς πάντως. 

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε μια απάντηση:

bikers must die 3

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 14:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon