.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 17:45

Παγκόσμιο ρεκόρ Rolling Burn Out – Video

 

Πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο δρόμο!

 

 

Κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ rolling burn – out είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Πολωνός stunt rider, Maciej “DOP” Bielicki, ο οποίος κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 4,47 χιλιομέτρων, υπερστρέφοντας αδιάκοπα τον πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας του.

Ο Bielicki, που στα stunt show του χρησιμοποιεί αποκλειστικά μοτοσυκλέτες της Harley – Davidson, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ (3,7 χιλιόμετρα), οδηγώντας τον νέο μοντέλο Street Rod 750, σε απόλυτα stock μορφή. Η όλη διαδικασία δε, καταγράφηκε και  επισημοποιήθηκε από το βιβλίο των ρεκόρ, Guiness. 

H απόπειρα ήταν επιτυχής με τη πρώτη προσπάθεια, ενώ το περίεργο είναι ότι δεν εκτελέστηκε μέσα σε πίστα αλλά σε κλειστό από την κυκλοφορία δημόσιο δρόμο. Ο Bielicki, έπρεπε να περάσει από δύο διασταυρώσεις και μια κυκλική πλατεία, ενώ όπως δήλωσε, οι διαφοροποιήσεις στις κλίσεις του δρόμου, ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο στην προσπάθεια του. 

Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους, μα πάνω απ΄όλα στον αφανή ήρωα του συγκεκριμένου εγχειρήματος, το δύσμοιρό πίσω ελαστικό του Street Rod…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 17:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon