.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:55

Lewis Hamilton – “Θα ήθελα να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα GP”

 

Ερωτευμένος με τους δύο τροχούς ο άσσος της F1!

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός της F1 εκφράζει τον θαυμασμό του για τα MotoGP και την συμπάθεια του για τους δύο τροχούς γενικότερα. Ο Michael Schumacher είχε συμμετάσχει ακόμα και σε αγώνες, ενώ ο Hamilton είχε και στο παρελθόν αναφερθεί  με ενθουσιασμό γύρω από το θέμα. 

Ο πιλότος της Mercedes, για άλλη μια φορά λοιπόν έκανε λόγο για τις μοτοσυκλέτες, στα πλαίσια μιας πρόσφατης συνέντευξης του: 

“Λατρεύω τις μοτοσυκλέτες!  Η αίσθηση ελευθερίας που βιώνεις πάνω σε αυτές είναι μοναδική, όταν είσαι απλά εσύ και η μοτοσυκλέτα σου. Εκτός πίστας, δεν οδηγώ πολύ αυτοκίνητα, προτιμώ να βολτάρω με τις MV Agusta μου!"( σ.σ.πληθυντικός, "τις MV Agusta μου" σιγά μην είχε μια μόνο...) 

…ενώ συνέχισε, αναφερόμενος στους αγώνες MotoGP: 

“Παρακολουθώ φανατικά MotoGP, θεωρώ ότι είναι από τις πιο cool διοργανώσεις (σ.σ. στον μηχανοκίνητο αθλητισμό). Το να αγωνίζεσαι  με μοτοσυκλέτα, πρέπει να είναι μια απίστευτη εμπειρία, πραγματικά θα ήθελα κάποια μέρα να οδηγήσω μια από αυτές. (σ.σ.εννοεί μοτοσυκλέτες των MotoGP)

Ε τώρα sorry αλλά δεν κρατιόμαστε...θα την πούμε την κακία μας (ή την πικρή αλήθεια, ότι προτιμάτε): Έτσι που έχει καταντήσει η F1 αγαπητέ Lewis, ακόμα και οι αγώνες με οδοστρωτήρες παίζει να είναι πιο συναρπαστικοί... θα βλέπεις και καμία προσπέραση βρε αδερφε! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon