.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 17:06

Laverda SFC/4 Limited Edition

 

Προσπάθειες αναγέννησης από ομάδα Laverdisti



 

 

Mια ομάδα πρώην εργαζόμενων στην Laverda, καθοδηγούμενη από τον Giovani Laverda (εγγονό του ιδρυτή της εταιρείας) και τον Guiliano Cogo (πρώην στέλεχος της Laverda), κατασκεύασαν μια μοτοσυκλέτα με κινητήρα από 668 (ένα από τα τελευταία μοντέλα παραγωγής) και σκοπεύουν να ξεκινήσουν την παραγωγή της, σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Αυτή την στιγμή η Laverda ανήκει τυπικά στο Piaggio Group, ωστόσο εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί ότι διατίθεται προς πώληση, αν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε καν έχουν ακουστεί σοβαρές για να ασχοληθεί κανείς φήμες, να όμως που έχουμε ένα ευχάριστο νέο: μια Laverda να κάνει την εμφάνιση της σε πίστα στην Αυστραλία, ως νέο μοντέλο.

Η ομάδα που προαναφέραμε, δεν εκπροσωπεί “επίσημα” την Laverda (αν και έχουν σχέσεις με την Piaggio), οπότε η SFC/4 δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί κίνηση του ομίλου. Πρόκειται περισσότερο για ανθρώπους που έχουν μια ξεχωριστή σχέση με την Laverda και απλά θέλουν να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε το όνομα της εταιρείας να ακουστεί ξανά και να υπάρξει μια μικρή, "επίσημο-ανεπίσημη" παραγωγή.

Για να αποκτήσετε μια SFC/4, έχετε τρεις επιλογές…α) να είστε ιδιοκτήτης κάποιας 668 οπότε τους την στέλνετε και αυτοί παίρνουν τον κινητήρα και βάζουν όλα τα υπόλοιπα, β) να είστε ιδιοκτήτης κάποιας 688 και να πάρετε το kit ώστε να φτιάξετε το νέο μοντέλο μόνοι σας, γ) να αγοράσετε μια.

Όπως δηλώνει η ομάδα: “Θέλουμε η SFC/4 να είναι προσιτή”… τώρα τι σημαίνει “προσιτή” δεν το ξέρουμε ακριβώς, αν θέλετε να μάθετε όμως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το mail.

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 17:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon