.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 10:10

Συνεργασία Aprilia Racing - Experis

 

Με τη δημιουργία κορυφαίου διπλώματος Master μηχανικών αγώνων

 

Η Aprilia Racing ανακοίνωσε συνεργασία με την Experis, μια φίρμα που ανήκει στο ManpowerGroup, με αντικείμενο τη δημιουργία ενός κορυφαίου διπλώματος Master μηχανικών και τεχνικών, οι οποίοι θα εκπαιδεύονται ακόμα και σε δοκιμαστικά του MotoGP!

Η εταιρεία Experis θα συνοδεύει την Aprilia Racing, και τους Aleix Espargaro & Sam Lowes σε όλη τη σεζόν του MotoGP 2017.

aprilia racing

Η χορηγία περιλαμβάνει τεχνική συνεργασία με στόχο την εύρεση νέων ταλέντων, καθώς το αγωνιστικό τμήμα της Experis σε συνεργασία με την Aprilia Racing θα οργανώσει ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master, με τίτλο “Motorcycle Race Engineering”, ήτοι “Μηχανικός Αγωνιστικών Μοτοσυκλετών”.

aprilia racing

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει περίπου 200 διδακτικές ώρες, ενώ σε αυτό θα συμμετέχουν ενεργά τεχνικοί της Aprilia Racing. Επιπλέον, θα περιλαμβάνονται 2 διαφορετικά εργαστήρια / σεμινάρια, το ένα στο αρχηγείο της Aprilia Racing στο Noale, και το δεύτερο -που στόχο έχει να παρέχει εμπειρία πίστας στους μαθητές- κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών του MotoGP!

aprilia racing

Με αυτό τον τρόπο, η Aprilia Racing έχει στόχο να προσελκύσει και εκπαιδεύσει τους καλύτερους τεχνικούς και μηχανικούς, ώστε να συνεχίσει την εξέλιξη της τεχνολογικής υπεροχής της εταιρείας, στην κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Love Cub Snap - Photo Project KTM Adventure Rally - Έρχεται στην Ευρώπη! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon