.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:39

Νέο micro site για το Suzuki V-Strom

 

Από την ελληνική αντιπροσωπεία

 

 

Το V-Strom, το best seller της Suzuki στη χώρα μας, απέκτησε το δικό του micro site. H ελληνική αντιπροσωπεία έκρινε απαραίτητη αυτή την κίνηση αφού μόνο στην Ελλάδα η ιαπωνική μοτοσυκλέτα έχει κατακτήσει περισσότερους από 18.000 αναβάτες στην πάροδο των ετών.

Έτσι πλέον οι φίλοι της μοτοσυκλέτας και της εταιρίας θα μπορούν να περιηγηθούν στις λεπτομέρειες των νέων μοντέλων V-Strom, να «κατεβάσουν» desktop themes, να δουν χρώματα και τεχνικές πληροφορίες καθώς και video αλλά και φωτογραφίες των V-Strom 650 ABS, V-Strom 650 XT ABS, V-Strom 1000 ABS, V-Strom 1000 XT ABS και V-Strom 250 ABS.

Επισκεφθείτε απ’ ευθείας το micro site http://www.suzuki-vstrom.gr/ ή πλοηγηθείτε σε αυτό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μοτοσικλετών SUZUKI.

Βρείτε τη Suzuki στα social media στους παρακάτω συνδέσμους:

-Facebook
-Instagram
-Twitter
-You Tube
-Google Plus
-Pinterest

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 14:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon