.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 11:45

Πράσινο φως για την εξυγίανση της MV Agusta

 

Προχωρά η αναδιάρθρωση της εταιρίας

 

 Φως στο τούνελ φαίνεται πως βλέπει για μία ακόμη φορά η ιταλική εταιρία που αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας τον τελευταίο καιρό.

Το ιταλικό δικαστήριο του Varese ενέκρινε τη χρηματοδότηση των προμηθευτών της εταιρίας και αυτό σημαίνει πως οι γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιό της θα ξεκινήσουν σύντομα να λειτουργούν. Η απόφαση πάρθηκε στις 15 Μαρτίου και είναι ένα ακόμη βήμα προς την εξυγίανση της εταιρίας μετά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που υπεγράφη στης 17 Νοέμβρη μετάξύ της MV Agusta Holding, του επενδυτικό group Black Ocean (συμφερόντων της οικογενείας Sardarov) και του Βρετανού χρηματιστή Oliver Ripley.

Για τη συγκεκριμένη απόφαση, ο Giovanni Castiglioni δήλωσε:

«Τους τελευταίους 12 μήνες τα μέτρα που πήραμε οδήγησαν ξανά την MV Agusta στη δημιουργία ρευστότητας, επιτρέποντας στην εταιρία να εκπληρώσει τους στόχους της και να συνεχίσει να υποστηρίζει την εξέλιξη των προϊόντων της για τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται κυρίως. Η MV Agusta έχει μια ολοκαίνουρια σειρά μοτοσυκλετών που δημιουργήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, μετά από μεγάλες επενδύσεις, η οποία, μαζί με το όνομα της εταιρίας, αποτελούν τα βασικά συστατικά που θα στηρίξουν την ανάπτυξή μας αλλά και τις απαιτήσεις των αναβατών»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 11:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon