.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 13:40

Ducati Club Hellas: Γιορτή για τα 90 χρόνια της φίρμας

 

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Κορωπί

 

Το Ducati Club Hellas 1990 με την ευκαιρία των 90 χρόνων της DUCATI διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο την μοτοσυκλέτα αλλά και τους πιλότους που την δόξασαν στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ημερομηνία ορίστηκε η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι 21:00

"Σαν τόπο επιλέξαμε ένα υπερσύγχρονο βιομηχανικό χώρο, το Οινοποιείο Αναγνώστου στο Κορωπί, χώρους του οποίου θα εκθέσουμε όλες τις σημαντικές μοτοσυκλέτες που γεννήθηκαν στο Borgo Panigale από το 1946 μέχρι σήμερα.

Ακόμη στον χώρο θα υπάρχουν θεματικές ενότητες με αγωνιστικές και άλλες εξαιρετικές σπάνιες και ιδιαίτερες Ducati.

Θα υπάρχει ακόμη η αγωνιστική και Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2016 Ducati Panigale 1199sSTK του Σάκη Συνιώρη, η πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα του Θανάση Λέφα, καθώς και μια μοτοσυκλέτα έκπληξη.

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα είναι μαζί μας όλοι οι Έλληνες Πρωταθλητές που τίμησαν τις αγαπημένες μας μοτοσυκλέτες και τις οδήγησαν σε νίκες και διακρίσεις.

Θα φωτογραφηθούμε μαζί τους, και θα έχουμε την δυνατότητα να κουβεντιάσουμε και να ακούσουμε ανέκδοτες ιστορίες ανάμεσα σε επιλεγμένα κρασιά και ειδικά για την περίπτωση μεζεδάκια σε γιορταστικό περιβάλλον.

Θα είναι μια ανοιχτή γιορτή μοτοσυκλέτας, μια πρόταση για μια μοναδική βραδιά ανάμεσα στις ερωμένες, στους φίλους μας και σε κάθε μοτοσυκλετιστή."

Η έκθεση των μοτοσυκλετών θα ανοίξει στις 12.00, ενώ στις 18.30 θα ξεκινήσουν οι προβολές video, οι παρουσιάσεις και οι τιμητικές βραβεύσεις.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ που περιλαμβάνει welcome drink και finger food.

Τηλέφωνα επαφής: 210-6624242, 210-6623266, 6948581404 και στη σελίδα του Ducati Club Hellas στο Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 14:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW Group Hellas & Kassimatis Cycling Snow-Fighter Buell από τον Paolo Tex »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon