.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 13:10

4o Vintage Motocross Meeting

 

Kαι κοπή πίτας στο Κιάτο

 

 

Οι φίλοι της παλιάς χωμάτινης αγωνιστικής μοτοσικλέτας θα βρεθούν ξανά για να συζητήσουν και να οδηγήσουν τις αγαπημένες τους Vintage ΜΧ, στην 4η συνάντηση Vintage Motocross. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Αρχαία Σικυώνα στο Κιάτο, όπου θα γίνει και η κοπή της πίτας της ομάδας που έχει δημιουργήσει και την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook. 

Στο σημείο συνάντησης θα υπάρχει φυσικά πιστάκι οριοθετημένο με κορδέλα. Η επιμέλεια της πίστας έχει γίνει από τον παλιό πρωταθλητή MX, στην κατηγορία Open, Σπύρο Βασιλείου, ο οποίος έχει και την επιμέλεια όλου του event.

Το πιστάκι το αναφέρουμε γιατί όπως μας πληροφόρησε ο Θοδωρής Λεψινιώτης, ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το Vintage Motocros, μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει προπόνηση από όλους τους λάτρεις/κατόχους MX μοτοσικλετών που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Χρόνος υπάρχει άπλετος για να γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας στο Facebook, η οποία έχει ξεπεράσει τα 1.750 μέλη και μεγαλώνει διαρκώς. Ραντεβού στο 4o Vintage Motocross Meeting!

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ από την 3η συνάντηση Vintage Motocross που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 13:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bajaj Dominar 400, με βάση το KTM 390 Duke Masters of Dirt Graz 2017 - Video Trailer »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon