.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:29

Ρεπορτάζ - Χρονομίσθωση δικύκλου στην Andeli Mototouring

Η χρονομίσθωση δικύκλου (lease) δεν αφορά μόνο τις εταιρίες και τα νομικά πρόσωπα. Αν και υπάρχει αυτή η αντίληψη, η χρονομίσθωση απευθύνεται σε όλους όσοι σκέφτονται έξυπνα τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν, όπως τα οικονομικά και φορολογικά οφέλη.

Η Andeli Moto Touring είναι γνωστή για τις εκδρομές που διοργανώνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά βασικά, για τις λύσεις όσον αφορά στην μακροχρόνια μίσθωση δικύκλων που επιφέρει επιπρόσθετα οικονομικά και φορολογικά οφέλη στον κάτοχο.

Η Andeli Moto Touring φροντίζει για την ταχύτερη απόκτηση της μοτοσυκλέτας της αρεσκείας σας, σε όλα τα μοντέλα της HONDA, προσφέροντας πάντα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά, μοντέλα της αγοράς, εξοπλισμένα πάντα με τα αξεσουάρ που εξυπηρετούν τις ανάγκες του αναβάτη, όπως π.χ., βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας - αν πρόκειται για συνοδευτικό όχημα, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς κ.α. Η συντήρηση της μοτοσυκλέτας γίνεται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και η μοτοσυκλέτα είναι απαλλαγμένη από αυτά τα κόστη.

Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά και φορολογικά οφέλη είναι πολλά. Ο μισθωτής διατηρεί την ρευστότητά του, έχει καλύτερο προϋπολογισμό εξόδων λόγω σταθερού μηνιαίου μισθώματος, χαμηλότερη φορολογία και βελτίωση της εικόνας του ισολογισμού του, αποφυγή κινδύνων όπως αύξηση επιτοκίων ή μείωση της αξίας μεταπώλησης των μοτοσυκλετών στην λήξη της μίσθωσης, εξασφάλιση περισσότερου παραγωγικού χρόνου για την εργασία του, απαλλαγή από όλα τα διαχειριστικά κόστη των μοτοσυκλετών ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η Χρονομίσθωση Περιλαμβάνει την έκδοση πινακίδων και τα τέλη κυκλοφορίας, την 24ωρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας, όλα τα προβλεπόμενα σέρβις από εξουσιοδοτημένο συνεργείο με γνήσια ανταλλακτικά, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών κάθε 15.000χλμ, μοτοσυκλέτα αντικατάστασης, πλήρες πακέτο ασφάλισης το οποίο ενδεικτικά περιλαμβάνει: Υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, Ασφάλεια Ολικής Κλοπής, Επιλογή Μικτής Ασφάλισης (με απαλλαγή 2% με ελάχιστο τα €1000,00), Νομική Προστασία, Οδική βοήθεια κ.α.

Επιπρόσθετα, διατίθεται επέκταση εγγύησης του δικύκλου για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, δωρεάν κράνος αναβάτη, δωρεάν λουκέτο ή κλειδαριά ασφαλείας

Η χρονομίσθωση τελικά είναι μία πολύ απλή διαδικασία η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και απομακρυσμένα (μέσω διαδικτύου ή / και τηλεφώνου), σε 5 απλά βήματα!  Το βασικότερο βήμα είναι να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος το κατάλληλο μοντέλο που να εξυπηρετεί τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές του ανάγκες. Μία ''βόλτα'' στο ελληνικό site της Honda Motorcycles και η επιλογή ενός μοντέλου αρκεί ώστε το έμπειρο προσωπικό της ANDELI Mototouring® να σας κατευθύνει και να σας συμβουλέψει για την σωστή επιλογή.

andeli_mototouring_logogray.png

Από εκεί και πέρα, διαθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα, η εταιρία προχωράει σε προσωποποιημένη προσφορά και ακολούθως, στην υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών, την κατάθεση της αντίστοιχης εγγύησης, και την παράδοση της μοτοσυκλέτας, αν και εφόσον είναι διαθέσιμη άμεσα.

Έτσι ξεκινάει και πρακτικά η μισθωτική περίοδος και ο αναβάτης έχει να ασχοληθεί πλέον μόνο με το μηνιαίο μίσθωμα, και τίποτα από ότι αφορά στην ιδιοκτησία (μείωση αξίας, service, ελαστικά, κ.α.), δεν θα τον απασχολούν πλέον, εκτός ότι όλα τα έξοδα που θα κάνει, θα εκπίπτουν φορολογικά.

Η χρονομίσθωση, είναι για όλους, εταιρίες και ιδιώτες, ένας ιδανικός τρόπος να έχεις πάντα το μοντέλο που επιθυμείς, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις την αρχική τιμή κτήσης, με όλα προυπολογισμένα στο πρόγραμμά σου.

Περισσότερες πληροφορίες στο Andeli MotoTouring

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon