.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 21:42

Ρεπορτάζ - Άκρως επιτυχή τα μαθήματα enduro και on/off οδήγησης του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.

Μπορεί στην Ελλάδα η μοτοσυκλέτα σαν ιδέα να βουλιάζει όπως δείχνουν τα παραδείγματα των Ομοσπονδιών, ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι Σύλλογοι σαν αντίβαρο της κατάστασης.

Ένα τέτοιο θετικό παράδειγμα αποτελεί ο δραστήριος Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 37 συνολικά αναβάτες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τεχνικές για enduro το πρωί του Σαββάτου και on/off το πρωί της Κυριακής.

 ΣΥΜΟΣΚΑ4.jpg

Με «δάσκαλο» τον Κίμωνα Καράμπελα, τρις Πρωταθλητή Ελλάδας στο endurο, όσοι βρέθηκαν στο Στρούμπουλα -το ημιορεινό σημείο της εκδήλωσης- άκουσαν τη θεωρία και τη σχετική φυσική πίσω από την οδήγηση στο χώμα. ‘Επειτα μπήκαν «στα βαθιά» της πράξης, με τη βροχή της πρώτης μέρας να δίνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον λόγω.. λάσπης. Στο φινάλε άλλωστε, η καλύτερη γνώση για την οδήγηση, μας κάνει «ταχύτερους» αλλά και ασφαλέστερους.

ΣΥΜΟΣΚΑ2.jpg

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ., Νίκο Βογιατζάκη, οι δραστηριότητες έχουν συνέχεια, με μια πραγματικά μεγάλη «βόλτα» πιθανότατα στην αρχή του νέου έτους με πέρασμα από 100 χωριά της Κρήτης.

ΣΥΜΟΣΚΑ3.jpg

Ιδιαίτερη ευχαριστία αξίζει στην ΗΚ ΑΕΒΕ για την υποστήριξη της εκδήλωσης, αλλά και για την παραχώρηση ενός KTM 390 Adventure στον γράφοντα, ο οποίος βρήκε ευκαιρία για μια μίνι δοκιμή στα βουνά του οροπεδίου Λασιθίου, για την οποία θα διαβάσετε σύντομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 21:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon