.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:41

ΜΟΤ.Ο.Ε. - Επτά λέσχες αποχωρούν από την Ομοσπονδία!

Σε συνέχεια της πρόσφατης αποχώρησης των εκπροσώπων 4 Μοτοσυκλετιστικών Λεσχών από το Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ο.Ε, και της δημόσιας καταγγελίας για τον αναποτελεσματικό και αδιαφανή τρόπο που αυτή λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, οι πρώτες 7 Μοτοσυκλετιστικές Λέσχες ταυτίζονται με το σκεπτικό και τις καταγγελίες μαςκαι συμπορεύονται. [Δελτίο Τύπου ΛΕΜΟΤ]

Έτσι οι Λέσχες που διαχωρίζουν την θέση τους από τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα αυτό που κατ΄ευφημισμό ονομάζεται ΜΟΤ.Ο.Ε και ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ άμεσα από το δυναμικό της, είναι οι παρακάτω:

 1. Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών – ΛΕΜΟΤ
 2. Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
 3. Μοτολέσχη Ορχομενού – ΜΟΤΟΡ
 4. Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας – ΜΟΤΟΛΕΑ
 5. Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σιδηροκάστρου – ΣΥΦΑΜΟΣ
 6. Ένωση Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης "ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ"
 7. Friends & Riders Club ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Α.Σ.

Συνεχίζουμε με ρομαντική διάθεση αλλά συγκεκριμένους στόχους να είμαστε στην πρώτη γραμμή των δράσεων για τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 20:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 • twitter
 • facebook icon
 • instagram
 • youtube
 • Google News icon