Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 14:15

Ταυτόχρονη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για αυτοσχέδιους αγώνες σε 7 σημεία της Αττικής!

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε μία ακόμα ταυτόχρονη επιχείρηση σε 7 σημεία της Αττικής, γνωστά στους φαν των αυτοσχέδιων αγώνων. Από τον Σχιστό στο Θέατρο Λυκαβηττού, και από τα λιμανάκια στην Περιφερειακή Αιγάλεω, οι κλήσεις, οι αφαιρέσεις αδειών και πινακίδων και οι μεταφορές οχημάτων με γερανό έπεσαν βροχή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση - πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 17-18/10/2020 ειδική εξόρμηση, σε διάφορα σημεία της Αττικής (Νέα Θηβών & Ραδιοφωνίας, Λ. Σχιστού, Αττικού Άλσους & Έβρου, Θέατρο Λυκαβηττού, Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου [Λιμανάκια- RIBAS ], έξοδο Αττικής οδού-Παλλήνη, Περιφερειακή Αιγάλεω).

Κατά την ανωτέρω δράση, βεβαιώθηκαν 334 παραβάσεις, ως ακολούθως:

(68) για υπερβολική ταχύτητα
(37) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
(34) για υπερβολικό θόρυβο
(20) για μη χρήση κράνους
(5) για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ)
(9) παραβάσεις ΚΤΕΟ
(24) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
(6) για παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων
(5) για στέρηση καθρεφτών οχημάτων
(4) για επίδειξη ικανοτήτων
(3) για μέθη
(3) για διενέργεια επικίνδυνων ελιγμών
(2) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
(114) για λοιπές παραβάσεις της τροχαίας νομοθεσίας

Αφαιρέθηκαν 97 άδειες ικανότητας οδήγησης, 91 άδειες κυκλοφορίας και 38 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακόμη ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 41 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 12:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube