.
Κατηγορία QJ Motors
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 10:40

GS 550. Μία sport μοτοσυκλέτα από την QJ Motor's που θα τραβήξει την προσοχή

Η κινέζικη εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών QJ Motor’s έχει δημιουργήσει μία καλή φήμη τόσο στις ασιατικές όσο και στις ευρωπαϊκές χώρες. Η QJ, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες που έρχονται από την Κίνα, προσφέρει μοτοσυκλέτες χαμηλού κόστους. Η διαφορά της QJ Motor’s είναι ότι προσφέρει ανταγωνιστικές σχεδιαστικά μοτοσυκλέτες σε σχέση με τις παλιές ευρείας αποδοχής μάρκες, αλλά και επιδόσεις που μπορούν να κοιτάνε στα μάτια τον ανταγωνισμό και να παραμένει στις χαμηλές τιμές. Φημολογείται ότι η καινούρια της μοτοσυκλέτα GS 550 θα έχει τον κινητήρα της Agusta Lucky Explorer 5.5.

Η QJ Motor’s έχει συνεργαστεί με την MV AGUSTA και συνεισέφερε στη δημιουργία της adventure σειράς της εταιρείας, Lucky Explorer. Λέγεται ότι το καινούριο μοντέλο της κινεζικής εταιρείας GS550 που μόλις κυκλοφόρησε στην Κίνα μοιάζει πολύ  με το Lucky Explorer 550 τουλάχιστον όσον αφορά  τις επιδόσεις. Βέβαια το GS550 είναι μία σπορ μοτοσυκλέτα και μάλιστα με σχεδιασμό που δεν την αφήνει να περάσει απαρατήρητη. 
 
Είναι μία μοτοσυκλέτα με επιθετική – σπορ σχεδίαση. Φαίρινγκ με αεροδυναμικά βοηθήματα γεμάτο επιθετικές γωνίες τόσο στο σχήμα, όσο και στον χρωματισμό, αλλά και στο σχέδιο των εμπρός  φωτιστικών σωμάτων. Αγωνιστική καρίνα και δίπατη σέλα πολύ ψηλότερη του συνεπιβάτη από αυτή του αναβάτη και όμορφες ζάντες, η πίσω με εντυπωσιακό μονόμπρατσο ψαλίδι.
Οι αναρτήσεις από την ΚΥΒ και τα φρένα της κορυφαίας Brembo συμπληρώνουν την εμφάνιση και προιδεάζουν για τον προσανατολισμό της GS550.  
 
Η QJ Motor’s ανακοινώνει 180 χιλιόμετρα τελική  και 57,2 ίππους και ροπή 5,5kgm. Ο κινητήρας είναι 554cc δικύλινδρος εν σειρά και είναι υγρόψυκτος. 
 
Μαζί με την εξαιρετική εμφάνιση και τις καθόλου αμελητέες επιδόσεις που ανακοινώνει η εταιρεία, προσθέστε και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, οθόνη TFT και συνδεσιμότητα με smartphone. Οι παλιοί κατασκευαστές πρέπει ήδη να νοιώθουν την πίεση των Κινέζων ανταγωνιστών τους. 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 14:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon