.
Κατηγορία Zontes
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 18:20

Zontes 350GK - Έρχεται στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του

[Δελτίο Τύπου]

Η νέα café sport της Zontes είναι έτοιμη να αλλάξει τα σημεία αναφοράς σε όλους τους τομείς, για την κατηγορία των μεσαίου κυβισμού roadsters.

Με δυναμική εμφάνιση που καθηλώνει τα βλέμματα και με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα σχεδιασμένο από λευκό χαρτί, αποτελεί μία δελεαστική και ολοκληρωμένη πρόταση. Οι 39.5 ίπποι στις 9,500 στροφές, τα διαφορετικά Power Modes και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που καινοτομεί στη συγκεκριμένη κατηγορία με σύστημα Keyless, full LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη, δύο θύρες USB και αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών, θέτουν τα νέα στάνταρ.

0H3V0026

Τα ποιοτικά και επώνυμα περιφερειακά, όπως τα φρένα της J.Juan (που ανήκει πλέον στην Brembo μετά την εξαγορά της) και το ABS της Bosch, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων, καθιστούν τη νέα Zontes 350GK την πιο πολυαναμενόμενη άφιξη του φετινού καλοκαιριού!

En2021YB

Με τιμή στα €4,785 ευρώ, το νέο μηχανολογικό αριστούργημα της Zontes θα διατίθεται στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου, μέσα από το δίκτυο συνεργατών EVOMOTO της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Μείνετε συντονισμένοι!

Ιστοσελίδα Zontes 350GK

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon