.
Κατηγορία Royal Enfield
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 08:26

Royal Enfield HNTR 350 - Ήρθε στην Ελλάδα με δελεαστική τιμή

Η Royal Enfield ανακοινώνει την διάθεση του μοντέλου HNTR 350 στην Ελληνική αγορά.

Η Royal Enfield λανσάρει την κομψή HNTR 350. Ένας συνδυασμός της παλιάς σχολής με την νέα τάξη, που δημιουργήθηκε για να απολαμβάνεις τη μοτοσυκλέτα καθημερινά. Η νέα HNTR 350 συγκεντρώνει όλες τις έντονες απολαύσεις μιας καθαρής μοτοσικλέτας σε μια πιο σφιχτή νέα γεωμετρία, με γεμάτη ροπή από τον ραφιναρισμένο κινητήρα της σειράς J. Είναι σχεδιασμένη να προσφέρει ευελιξία και ακρίβεια χειρισμού, με το μικρότερο μεταξόνιο, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και το ελαφρύτερο, μαζεμένο πλαίσιο να την καθιστούν ιδανική για διαδρομές στους δρόμους της πόλης.

 rehntr2.jpg

Η HNTR 350 έχει μοντέρνα εμφάνιση με διπλά χρώματα, ζάντες από χυτό αλουμίνιο, φαρδιά ελαστικά tubeless και στρογγυλεμένα πίσω φώτα. Η βασική έκδοση προσφέρεται σε τρεις κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών, ενώ η κορυφαία έκδοση διατίθεται με τρία πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά σχέδια στο ρεζερβουάρ. Η HNTR 350 είναι επίσης συμβατή με το Tripper TBT navigation της Royal Enfield, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία ως Γνήσιο Αξεσουάρ. Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ζάντες αλουμινίου με φαρδιά ελαστικά 110/70 x 17” μπροστά και 140/70 x 17” πίσω, δισκόφρενα 300 mm μπροστά και 270 mm πίσω, δικάναλο ABS και εύχρηστο κεντρικό σταντ. Τα πίσω φώτα είναι LED και το ταμπλό οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει χιλιομετρητή, ένδειξη ταχύτητας, γραμμή γραφήματος καυσίμου με προειδοποίηση χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ρολόι και υπενθύμιση σέρβις. Όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ θύρα φόρτισης USB.

 rehntr3.jpg

Το πλαίσιο της HNTR 350 έχει σχεδιαστεί από την Harris Performance για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη αναλογία ύψους προς βάρος και να προσφέρει κορυφαία άνεση, χάρη και στο φαρδύ, μακρύ, μονοκόμματο κάθισμά. Με αναθεωρημένη γωνία κάστερ 25ο, διαδρομή ανάρτησης 96,5mm, χαμηλό ύψος καθίσματος στα 790 mm και μικρότερο μεταξόνιο 1370mm, η εξαιρετική ευελιξία της HNTR 350 χαρίζει μεγάλη σιγουριά όταν στρίβει σε στενούς δρόμους και δίνει την αίσθηση ότι πατάει καλά και σταθερά σε κάθε δρόμο και κατάσταση.

 rehntr4.jpg

Η HNTR 350 κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor & Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και αποδίδει 20.2 hp στις 6100 rpm και 27Nm ροπής στις μόλις 4000rpm, χαρίζοντας στην HNTR 350 δυνατό τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές, εξαιρετικά ομαλή γραμμική παροχή ισχύος, ζωηρή απόκριση στο γκάζι και τον χαρακτηριστικό ήχο της εξάτμισης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα της HNTR 350.

rehntr5.jpg

Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με την "εκλεπτυσμένη αίσθηση", ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά, με ακρίβεια και αμεσότητα χάρη στο εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 5 σχέσεις.

Η λιανική τιμή της είναι 4.390 € για τα μοντέλα Dapper White, Dapper Ash, Dapper Grey και 4.490€ για τα μοντέλα Rebel Black, Rebel Blue και Rebel Red.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 09:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon