.
Κατηγορία Royal Enfield
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 12:24

Royal Enfield Hunter 350 – Παρουσιάζεται στις 7 Αυγούστου

Το τρίτο μοντέλο που πατά στη νέα πλατφόρμα κινητήρων της Royal Enfield είναι πανέτοιμο για το ντεμπούτο του.

Η Royal Enfield θα τριτώσει τη στελέχωση της νέας της οικογένειας 350, η οποία ήρθε να αντικαταστήσει την αειθαλή γενιά των Bullet 350 και 500 που έφτασε στο τέλος της ζωής της μετά από πολλές δεκαετίες στο κουρμπέτι.

Μετά τα Meteor και Classic, που ήδη πωλούνται και στην Ελλάδα, το επόμενο βήμα είναι το Hunter και έπεται το νέο Bullet.

Το Hunter 350 αναμένεται να παίξει τον ρόλο του απλούστερου και πιο προσιτού μοντέλου της γκάμας, με γραμμές κλασικού roadster, λιτό εξοπλισμό και τον ίδιο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα που αποδίδει κατά το μέγιστό του 20 ίππους και 2.8 χιλιογραμμόμετρα.

H ινδική εταιρεία θα διαθέσει το Hunter 350 σε δύο εκδοχές που πιθανότατα θα διαφέρουν μόνο στα χρώματα, με μια μονόχρωμη ασημί και μια δίχρωμη με λευκό και μπλε στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Ήδη, όπως αποκαλύπτει η ινδική ιστοσελίδα Team-BHP, τα πρώτα Hunter έχουν φτάσει σε καταστήματα του δικτύου της εταιρείας.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην Ινδία στις 7 Αυγούστου, ενώ μια μέρα αργότερα έχει και η Honda μια αποκάλυψη προγραμματισμένη, και η οποία ενδέχεται να αφορά ένα νέο μοντέλο στη σειρά των CB350 που ανταγωνίζεται ευθέως τη Royal Enfield και τα νέα 350 που την οδηγούν σε σταθερή άνοδο των πωλήσεών της στην απαιτητική και αχανή αγορά της πατρίδας της.

Πηγή φωτογραφίας: Team-BHP

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 12:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon