.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 15:51

Royal Enfield Hunter 350 – Παρουσιάζεται εντός του Ιουνίου

Ο ινδικός Τύπος προαναγγέλλει την επίσημη αποκάλυψη του νέου Hunter 350 από τη Royal Enfield αυτόν τον μήνα.

Η ύπαρξή του μας είναι γνωστή από πέρυσι, όταν και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα πρωτότυπα που οδήγησαν την εξέλιξη του νέου μοντέλου. Έναν χρόνο πιο πριν, η Royal Enfield είχε κατοχυρώσει δύο ονομασίες νέων μοτοσυκλετών: Sherpa και Hunter.

Το νέο Hunter 350 φωτογραφήθηκε εκ νέου σε διαδικασία δοκιμής, σαφώς πιο κοντά στην τελική μορφή παραγωγής, και πλέον μετράμε αντίστροφα σε μέρες ή εβδομάδες την επίσημη άφιξή του στη μοτοσυκλετιστική επικαιρότητα.

Royal Enfield Hunter 350 1

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ, θα βασίζεται στα περισσότερα μέρη του Meteor 350, με τον κινητήρα απαράλλαχτο – 20.2 hp στις 6,100 rpm, 2.8 kgm στις 4,000 rpm, τελική ταχύτητα 120 km/h.

Η σιλουέτα του θυμίζει αρκετά Triumph Street Twin και λογικά έρχεται να τοποθετηθεί δίπλα στα Meteor 350 και Classic 350 ως ένα πιο σύγχρονης αισθητικής, αλλά πάντα κλασικίζον, roadster.

Το Hunter 350 αναμένεται να φορά τροχούς 17 ιντσών μπρος-πίσω, σε μια διαφορετική εναλλακτική από τους συνδυασμούς 19-17 του Meteor ή το 19-18 του Classic.

Στην αγορά της Ινδίας οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια λιανική τιμή γύρω στα €2,000.

Πηγές: Motor Beam / Bike Dekho

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 15:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon