.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:03

KTM 450 Rally Replica 2023 – Ντακάρ από κούτα

Η τεχνογνωσία δεκάδων νικών και τίτλων σε αγώνες τρέχει στο αίμα της απόλυτης Rally Replica για τον ιδιώτη αγωνιζόμενο.

Σχεδιασμένη αποκλειστικά για να κερδίζει σε αγώνες Cross-Country Rally, η ρέπλικα της μοτοσυκλέτας που πρωταγωνιστεί ανελλιπώς στο Ντακάρ και τους άλλους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος συνεχίζει την πορεία της και για το 2023.

Διαθέτει τον άκρως πετυχημένο στους αγώνες μονοκύλινδρο κινητήρα 450 cc της ΚΤΜ αναπνέοντας μέσω μιας εξάτμισης Akrapovič και ελέγχεται από προηγμένη ηλεκτρονική διαχείριση της Keihin με χαρτογραφήσεις της ECU προσαρμοσμένες για τον ράλι ρόλο τους.

Το σύστημα μετάδοσης της Pankl είναι πανομοιότυπο με αυτό που τρέχουν όλες οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Red Bull KTM Factory Racing στους πάσης φύσεως αγώνες εκτός δρόμου, όπως και το πλαίσιο από χρωμιομολυβδαινιούχο ατσάλι.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι αναβάτες της ΚΤΜ που το έχουν ήδη τρέξει σε αγώνες, Mason Klein, Bradley Cox και Benjamin Melot, δίνουν τη δική τους άποψη για τη νέα KTM 450 Rally Replica του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon