.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:09

KTM 450 Rally Replica 2021 - Απ’ το Ντακάρ στα ράλι του κόσμου

Η ρέπλικα της μοτοσυκλέτας που έχει καταδυναστεύσει το ράλι Ντακάρ επί χρόνια – τουλάχιστον μέχρι τον φετινό θρίαμβο του Ricky Brabec με το Honda CRF450 Rally – ανανεώνεται για το 2021 με βάση τη γνώση που προκύπτει από την αγωνιστική ομάδα ράλι της εταιρείας.

Οι αναβάτες της Red Bull KTM Factory Racing, Toby Price, Matthias Walkner και Sam Sunderland έχουν πολλάκις αποδείξει τις ικανότητές τους στα μεγάλα cross-country ράλι με το πολεμικό εργαλείο της ΚΤΜ.

Για το 2021 η αυστριακή εταιρεία ενσωματώνει μια σημαντική αλλαγή στη μοτοσυκλέτα που βασίζεται στον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα των 450 cc, ένα ολοκαίνουργιο κιβώτιο ταχυτήτων με έναν νέο επιλογέα, μια αλλαγή που έγινε με γνώμονα τη βελτιωμένη αξιοπιστία.

Η νέα KTM 450 Rally Replica είναι μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 85 κομμάτια για όλον τον κόσμο. Αυτό φυσικά αντανακλάται στην τιμή της, η οποία ορίζεται στα €25,900 – προ ΦΠΑ και κόστους αποστολής.

Η διαθεσιμότητά της υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2020, συνοδευόμενη από ένα πακέτο αγωνιστικής υποστήριξης που θα προσφερθεί σε λιγοστούς επιλεγμένους αναβάτες του Dakar Rally, ενώ θα μπορεί να διατεθεί με έξτρα κόστος και σε όλους τους αναβάτες των μοντέλων Rally της ΚΤΜ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon