.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 10:31

Νέα Sur Ron Storm Bee 2023, μία εντούρο και ηλεκτρική και με όπισθεν

H Sur Ron παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου. Η κινεζική εταιρεία φτιάχνει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για χρήση εκτός δρόμου εδώ και καιρό. Τις ονόμαζε Light Bee και πολλά μέρη τους προέρχονταν από ποδήλατα downhill και τελικά μάλλον ανήκαν στην κατηγορία των high-end mountain ποδηλάτων με ηλεκτρικό μοτέρ.
 
 
Το νέο μοντέλο όμως είναι μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου και μάλιστα με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και κάτι  πρωτότυπο, διαθέτει και όπισθεν. Η εταιρεία δίνει τελική ταχύτητα 112 km/h και τα 0-80 σε χρόνο κάτω από 4 δευτερόλεπτα! Η αυτονομία της είναι πάνω από 100 km, μάλλον όχι με τέρμα γκάζι. Η ιπποδύναμή της είναι 22,5 kW, κάτι που μεταφράζεται σε 30 ίππους, ενώ τη ροπή των 52,9 kgm τη λες και τεράστια. 
 
Η μοτοσυκλέτα διαθέτει ASR και προαιρετικά ABS.To πλαίσιο είναι από αλουμίνιο, διαθέτει 4 διαφορετικά riding modes Eco / Rain / Sport / Turbo.
 
Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 4 ώρες. Βγαίνει σε τρεις εκδόσεις: την F που είναι η Off-road, την R που είναι η έκδοση δρόμου και την Storm Bee χωρίς διακριτικό γράμμα που είναι η έκδοση enduro. Ανάλογα με την έκδοση ζυγίζει από 127-136 κιλά.
 
Τέλος υπάρχει η πρωτοτυπία για εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα να διαθέτει και όπισθεν κάτι πολύ χρήσιμο αν «καρφωθεί» ο εμπρός τροχός στη λάσπη.
 
Στην Ελλάδα εισάγει τα προϊόντα Sur Ron η Μοτοδυναμική. 
  
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon