.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:16

Thrust Motor Caesar 125 (2022)

Δίπλα στο Alexone 125, η Thrust φέρνει στην Ελλάδα ένα ακόμη νέο σκούτερ για την Α1 κατηγορία.

Το Caesar 125 μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των 125cc, αλλά η εμφάνιση και οι δυνατότητές του παραπέμπουν σε scooter μεγαλύτερων κατηγοριών. Οι γωνίες και οι επιθετικές γραμμές που σχηματίζουν τα πλαστικά του, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους που διαθέτει για ένα μεγάλο φάσμα σωματότυπων, προσφέρουν στον αναβάτη μια αίσθηση πολυτέλειας, στιλ και πρακτικής εργονομίας και άνεσης.

Το Caesar μοιράζεται τον ίδιο ακριβώς μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα με το Alexone 125, με τις ίδιες επιδόσεις (11 hp / 7,300 rpm, 0.9 kgm / 6,000 rpm) και την ίδια μετάδοση με αυτόματο φυγοκεντρικό συμπλέκτη (CVT).

Τα φώτα είναι και εδώ full LED, ενώ ο πίνακας των οργάνων συνδυάζει ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις, προσφέροντας πλήθος χρήσιμων πληροφοριών.

Κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν ένα κράνος κι ένα σακίδιο ή άλλα προσωπικά αντικείμενα του αναβάτη, ενώ και το Caesar διαθέτει δύο επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους που ασφαλίζουν.

Οι τροχοί του έχουν διαμέτρους 14 και 13 ιντσών μπρος-πίσω αντίστοιχα, ενώ τα φρένα του αποτελούνται από δύο δίσκους τύπου "μαργαρίτα" (εμπρός-πίσω), με δαγκάνες δύο εμβόλων και συνδυασμένη λειτουργία (CBS).

Το Caesar 125 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τη Thrust Motor προς λιανική τιμή €2,490, ενώ προς €2,655 προσφέρεται η έκδοση Top Box με κεντρική βαλίτσα πίσω.

Ιστοσελίδα Thrust Motor Caesar 125

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon