.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 10:14

EICMA - CFMOTO 700 CL-X Αdventure / Heritage / Sport

Την δυναμική της ανάπτυξη συνεχίζει η CFMOTO, παρουσιάζοντας στην EICMA μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα, με την ονομασία CL-X, η οποία και σηματοδοτεί ουσιαστικά, την είσοδο της εταιρείας στην νεορετρό κατηγορία.

Σχεδιασμένη στην Ιταλία, η CL-X είναι επί της ουσίας ένα naked δίτροχο, το οποίο θα προσφέρεται σε τρεις παραλλαγές: CL-X Sport, CL-X Adventure και CL-X Heritage.

Oκινητήρας είναι κοινός, ένα νέος δικύλινδρος σε σειρά, με χωρητικότητα 692 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 75 ίππους και 6,7 kg-mροπής. Οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων εντοπίζονται στο stylingκαι σε κάποια επί μέρους στοιχεία που αλλάζουν, ώστε να προκύψουν επί της ουσίας caferacer (sport), scrambler (adventure) και roadster (heritage) υλοποιήσεις.

Οι αναρτήσεις και στις τρεις περιπτώσεις αποτελούνται από ρυθμιζόμενο USD πιρούνι και από μονό αμορτισέρ, ενώ στα φρένα, έχουν τοποθετηθεί μονός δίκος 320 χλστ. μπροστά με ακτινική δαγκάνα και μονός δίσκος 260 χλστ. πίσω. Διαφορά υπάρχει στην διάμετρο του μπροστινού τρχού, που για τα Adventure και Heritage είναι στις 18 ίντσες, ενώ για το Sport, στις 17, ενώ το Αdventure είναι το μόνο που φέρει ακτινωτούς τροχούς.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, έχουμε ABS φυσικά, ride-by-wire γκάζι, συμπλέκτη ολίσθησης και cruise control. To βάρος ανακοινώνεται στα 183 κιλά και το ύψος της σέλα στα 800 χλστ. αν και προφανώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις πάνω σε αυτό, αναλόγως της έκδοσης.

Aκολουθούν video και gallery φωτογραφιών:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon